DERSİMİZ YEREL YÖNETİMLER

Atatürk İlkokulu 4-E sınıfı öğrencileri, eğitim müfredatında yer alan yerel yönetimler konusunu Afyonkarahisar Belediyesi'nde işledi.

        Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret eden öğrenciler, müdürlükleri ve birimleri de gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

       Sınıf öğretmeni Rasime Şap nezaretinde gerçekleşen eğitim ziyaretinde ilk olarak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'la bir araya gelen öğrenciler, altyapıçalışmalarından, imar çalışmalarına, yeşil alan çalışmalarından kültürel ve sosyal faaliyetlere kadar birçok konuda bilgi aldı. Öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları da cevaplandıran Başkan Burhanettin Çoban yerel yönetimlerin çalışma şeklini ve belediye hizmetlerini anlattı. 

          Yerel yönetimlerin görevlerinden, yapılan yatırımlara kadar pek çok konuda Başkan Burhanettin Çoban'dan bilgi alan çocuklar, daha sonra Belediye'nin müdürlüklerini ve birimlerini ziyaret etti. Sınıf öğretmeni Rasime Şap, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban başta olmak üzere belediye çalışanlarına kendilerine gösterdikleri misafirperverlikten dolayı teşekkür etti

Editör: Haber Merkezi