Denizli Valisi Demir’den, Vali Güner'e Nezaket Ziyareti
 2014 Valiler Kararnamesi ile ilimiz Valiliğine atanan Valimiz Hakan Yusuf Güner’e Denizli Valisi Abdülkadir Demir’den hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.
Programı dahilinde ilimize gelen Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Valimiz Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu. Vali Demir, Vali Güner’e daha önce görev yaptığı illerdeki başarılı çalışmalarının Afyodnkarahisar’da da devam edeceğine yürekten inandığını belirtti.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner, ziyaretlerinden dolayı Vali Demir’e teşekkür etti. Denizli’nin birçok alanda başarıyı yakalamış bir il olduğunun altını çizen Vali Güner, bu nedenle gelişim trendini yakalamış ve artan bir ivmeyle büyüme ve gelişim yolunda en iyi şekilde ilerleyen Afyonkarahisar’ın Denizli ile daha yakın ilişkiler kurması gerektiğini söyledi. İki ilin sınırlarının bir olması nedeniylede kardeş il sayıldıklarını belirten Valimiz Hakan Yusuf Güner, bu kardeşliğin daha da pekişeceğini dile getirerek birlik ve beraberlikte kuvvet olduğunu söyledi.
Ziyaretin sonunda Valimiz Hakan Yusuf Güner tarafından Denizli Valisi Abdülkadir Demir’e günün anısına mermerden yapılmış satranç takımı takdim edildi.
Editör: Haber Merkezi