Demirkırkan:“Yanlıştan dönülmesi sevindiricidir”

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan’ın gündeme getirdiği “15 Temmuz Şehitleri yakınları için yaptığınız yardımların dekontunun kopyasını teslim edin” mesajının sehven gönderildiği ifade edildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, “Hani bir elin verdiğini diğer el görmeyecekti” diyerek Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde sağlık çalışanlarına gönderilen bir mesajı gündeme getirmişti. Demirkırkan’ın gündeme getirdiği mesajda 15 Temmuz Şehitleri yakınları için yapılan yardımların dekontlarının Devlet Hastanesi’nde çalışan bir memura teslim edilmesi isteniyordu. 
İLK MESAJ GEÇERSİZDİR
Bu konuda sağlık çalışanlarına yeni bir mesaj gönderilerek “Hastane yöneticisi adına hastanemiz mesaj sisteminden bugün tüm personelimize gönderilen 15 Temmuz şehit yakınlarına ve gazilerine yardım kampanyası ile ilgili yapılan yardıma ait ‘dekontların istenmesi’ hususu sehven yer almıştır. ‘İlk mesaj geçersizdir.’ Personelimiz gönüllülük esasıyla yardım kampanyasına katılabileceklerdir. Personelimizden kampanya ile ilgili herhangi bir belge ya da dekont talep edilmediğinin bilinmesi hususunda gereğini önemle rica ederim” denildi. 
ŞEHİTLERE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, “Biz önemli gördüğümüz bir konuda yetkilileri uyarmıştık. Görüyoruz ki bir yanlıştan dönülmüştür. Bu sevindiricidir. Hepimiz bütçemize göre yardımda bulunmalıyız, fakat bu yardımımızı bir gösteriye dönüştürmemeli; makam ve mevkiyi korumak için kullanmamalıyız. 15 Temmuz’da yapılmak istenen hain darbe girişimine karşı koyarak şehit olan yüce gönüllü insanlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Bu hain darbe girişimine karşı koyarken yaralanan vatandaşlarımıza şifalar diliyorum” ifadelerini kullandı. 
Editör: Haber Merkezi