DEMİRKIRKAN:"KAZANACAĞIZ, ÇÜNKÜ HAKLIYIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Anayasa Değişikliği Paketi'ne karşı çıkmakla haklı olduklarını, bu haklılığın sandıktaki sonuçlara da yansıyacağını belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi'nin davetiyle referandum çalışmasına katılmak isteyen gönüllüler, CHP İl Başkanlığı'na akın etti. CHP İl Binası'nda yapılan toplantıya Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan'ın yanı sıra CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal da katıldı. 
MİLLETİN EGEMENLİĞİ DEVRETMEYECEĞİZ
Burada bir konuşma yapan Demirkıran “Bu süreçte ele ele verip ülkemizin geleceğini yeniden birlikte inşa edeceğiz. Cumhuriyet ve demokrasi düşmanlarına inat, dikta sevdalılarına inat hakimiyetin kayıtsız ve şartsız millete ait olduğunu ve bunu kimseye devretmeyeceğimizi birlikte haykıracağız” dedi.
GİDİLMEDİK KÖY, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ
Demirkırkan, konuşmasında şu vurguları yaptı:
"Afyonkarahisar’da hayır kampanyası sırasında sahanın her alanında çalışacak gönüllüler ekibimizi kurduk. Afyonkarahisar’da çalmadık kapı, gidilmedik köy, sıkılmadık el bırakmadan Demokrasiye ve Cumhuriyetimize partililerimizle ve halkımızla birlikte sahip çıkacağız. Bıkmadan usanmadan anlatacağız, mücadele edeceğiz. Kazanacağız çünkü haklıyız."
MECLİS'TEKİ GİBİ ÇALIŞACAĞIZ
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal da Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde gösterdikleri direnişi, Afyonkarahisar'da da göstereceklerini kaydetti. Köksal, "Halkımıza doğruları hepbirlikte anlatacağız. Bugün  burada oluşan çalışma gruplarıyla Afyonkarahisar’ın her köşesinde birlikte çalışacağız. CHP’li vekillerin TBMM’de gösterdiği direnci ilimizde de göstereceğiz" diye konuştu. 
Editör: Haber Merkezi