Demirkırkan’dan mitinge davet

“Cumhuriyet ve Demokrasi Buluşması'na tüm vatandaşları bekliyoruz”
Cumhuriyet Halk Partisi, 24 Temmuz Pazar günü İstanbul'da Cumhuriyet ve Demokrasi Buluşması düzenleyecek. CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, "Darbeye karşı olan bütün vatandaşlarımızı İstanbul'daki mitingimize bekliyoruz" dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP olarak darbe ve darbecilere karşı çıktıklarını, bunu da demokratik bir tepki olarak İstabul'da, Taksim Özgürlük Meydanı'nda dile getireceklerini söyledi. Demirkırkan, "Cumhuriyet Halk Partisi, devletimizin kurucu partisidir. Devletimizin yıkılmasına müsaade etmedi, bundan sonra da etmeyecektir. Darbe ve darbecilere karşı tepkimizi, 24 Temmuz Pazar günü, Taksim Özgürlük Meydanı'nda, saat 18'de dile getireceğiz" dedi.
DEMOKRASİMİZE VE CUMHURİYETİMİZ'E SAHİP ÇIKACAĞIZ
Cumhuriyet ve Demokrasi Buluşması adı verilen mitingin sadece CHP'ye gönül verenlere değil, tüm vatandaşlara açık olduğunu dile getiren Demirkırkan, "Darbeye karşı olan tüm vatandaşlarımızı Cumhuriyet ve Demokrasi Buluşması'na bekliyoruz. Demokrasimize, özgürlüklerimize, Cumhuriyetimiz'e ve Cumhuriyetimiz'in kazanımlarına sahip çıkacağız" diye konuştu.
AFYONKARAHİSAR'DAN DA ARAÇ KALDIRILACAK
İstanbul'da yapılacak mitinge Afyonkarahisar'dan da araç kaldırılacağını kaydeden CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, "Afyonkarahisar'dan miting için araç kaldırılacaktır. Pazar günü saat sabah 8.00'da yola çıkılacak, mitingin ardından da Afyonkarahisar'a geri dönülecektir. Mitinge gitmek isteyen vatandaşlarımız, Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığı ile temasa geçebilir" ifadelerini kullandı.
 
Editör: Haber Merkezi