Demirkırkan: “Terör ortak sorunumuz”

 

CHP Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, hafta sonu düzenlenen Terörü Telin mitingine katıldı. Demirkırkan, terörün Türkiye'de yaşayan tüm yurttaşların ortak sorunu olduğunu söyledi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, hafta sonu 14 sivil toplum örgütü tarafından ortaklaşa düzenlenen Terörü Telin mitingine katıldı.

Afyonkarahisarlıların yoğun ilgi gösterdiği miting de terör olayları lanetlenirken, yaşanan acıların son bulması istendi. Gün geçtikçe artarak devam eden terör olaylarının Türkiye'de yaşayan tüm yurttaşların ortak sorunu olduğunun altını çizen Demirkırkan, "Gerçekleştirilen mitingde vatandaşlarımızla birlikte terör olaylarına tepkimizi göstererek bu olayların sona ermesini istedik. Bu tür organizasyonlarda siyasi parti ya da sendika ayrımı yapılmaksızın bir araya gelinmesi ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde olması gereken şu günlerde terörü hortlatan dış ve iç güçlere verilen en iyi cevaptır" şeklinde konuştu.       

Editör: Haber Merkezi