Demirkırkan: "Olmayan hizmet için para ödüyorlar"

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan, merkeze bağlı İsmail Mahallesi'ne giderek incelemelerde bulundu. Demirkırkan, mahallede telefon hizmeti ile ilgili sıkıntı yaşandığını, bu sorunun çözülmesi gerektiğini kaydetti

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, 2014'teki yerel seçimlerde "mahalle" statüsüne geçen ve eski adı "İsmailköy" olan yerleşim yerini ziyaret etti. Burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Demirkırkan, mahalledeki vatandaşların olmayan telefon ve internet hizmetine para ödediklerini vurguladı. 
"PTT BAŞMÜDÜRLÜĞÜ İLE TEMASA GEÇECEĞİZ"
Demirkırkan, şu ifadeleri kullandı:
"30 Mart 2014 seçimlerinde İsmail Köy, İsmail Mahallesi oldu. O zaman bunu ifade ettik. Bu bir seçim yatırımıydı. Burası Afyonkarahisar'ın bir mahallesi olamamış. Burasının gözden uzak olduğu için gönülden de uzak olduğu ortadadır. Vatandaşlarımız ifade ediyorlar. İki yıldır kablolar ortada duruyor. Kabloları birileri çalıyor. İki ayı geçmiş bir süreden beridir bu vatandaşlarımız telefon ve internet kullanamıyor. Vatandaşlarımız kullanamadıkları telefon ve internetten dolayı da ödeme yapmak zorundalar. Vatandaşlarımız bize geldiler, Cumhuriyet Halk Partisi'nden yardım talebinde bulundular. Biz ilgili kurumlar nezdinde gereken girişimleri yapacağız. Biz PTT Başmüdürlüğü ile temasa geçip sorunun çözülmesi için adım atacağız." 
Editör: Haber Merkezi