Demirkırkan: “İstikrarlı bir şekilde şehit vermeye devam ediyoruz”
 
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan ve beraberindeki partililer ilçe ve belde ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya geldiler. Son günlerde artarak devam eden terör olaylarını değerlendiren İl Başkanı Demirkırkan, "İstikrar gelecek terör bitecek diyenlerin döneminde istikrarlı bir şekilde şehit vermeye devam ediyoruz" dedi.
 
CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan beraberindeki İl Yönetim Kurulu Üyeleri, CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Onur Seçme ve CHP İlçe Başkanları ile birlikte İhsaniye İlçesi ile Gazılgöl, Kayıhan ve Yaylabağı beldelerini ziyaret etti.
TERÖR SON DÖNEMDE NEDEN ARTTI
CHP olarak Afyonkarahisar'ı karış karış gezeceklerini kaydeden İl Başkanı Demirkırkan, ziyaretlerinde ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Son dönemde artan terör olayları ile birlikte artan şehit sayılarından büyük üzüntü duyduklarını dile getiren Demirkırkan, "Terör siyaset üstü bir konudur, bu konuda elbette hep birlikte çözüm yolları aramalıyız. Ancak 2000'li yıllarda neredeyse bitme noktasına gelen terör olaylarının son dönemde neden artığını da düşünmek zorundayız" dedi.
ATEŞ SADECE DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKMIYOR
İstikrar gelecek terör bitecek diyenlerin döneminde istikrarlı bir şekilde şehit verilmeye devam edildiğini belirten Demirkırkan, "Vatandaşlarımızın buna bir dur deme zamanı gelmiştir. Burası isteyenin istediğini yapabileceği bir Cumhuriyet değildir. Artarak devam eden terör olayları sonucunda ülkemizin dört bir tarafına ateş düşmektedir. Her gün duyduğumuz şehit haberleri ile yüreğimiz yanmaktadır. Afyonkarahisar'da son bir haftada 2 vatan evladımızı şehit verdik. Ateş sadece düştüğü yeri yakmıyor" dedi.
CHP'Lİ HEYET YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve beraberindeki heyet Afyonkarahisar'ın Şuhut İlçesi'ne bağlı Kayabelen Köyü'nde düzenlenen 22. Hamza Şeyh Dede'yi Anma ve Hıdrellez Kültür Bahar Bayramı etkinliklerine katıldı. Vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiği CHP'li heyete, "Cumhuriyet Halk Partililer sürekli olarak bizleri ziyaret ediyor, dertlerimizi dinliyor. Diğer siyasiler gibi seçimden seçime gelmiyorlar. Sizler gerçekten bizlerin yanındasınız" söylemleri üzerine halka hitap eden CHP İl Başkanı Demirkırkan, "Biz her zaman sizin yanınızdayız. Bu oluşumun gerçek emekçileri sizlersiniz. Halkımızla birlikte AKP iktidarına son vereceğiz" dedi.
 
Editör: Haber Merkezi