Demirkırkan'dan partililere görev: Partimizin önerilerini anlatın

CHP İl Başkanlığı ve Bayat İlçe Başkanlığı tarafından Doğlat yaylasında CHP Birlik ve Dayanışma Pikniği düzenlendi.
CHP Birlik ve Dayanışma Pikniği, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ve CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları başkan ve üyeleri ile çevre ilçelerden çok sayıda partililinin katılımı ile yoğun bir katılımla gerçekleşti.
ÜLKEMİZİ DÜZLÜĞE ÇIKARACAĞIZ
CHP Bayat İlçe Başkanı  M. Ali Üstün'ün misafirlere 'hoşgeldiniz' konuşmasının ardından CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal  katılımcılara hitap etti. Demirkırkan "içinde yaşadığımız bu günlerde CHP nin önemi daha da iyi anlaşılmıştır. Yaşananlar bize birlik ve beraberliğimizin önemini de bir kez daha hatırlatmıştır. Biz elele vereceğiz, bu ülkeyi düzlüğe çıkaracak sosyaldemokrat politikaları hayata geçireceğiz. Ben tüm üyelerimizden durmadan dinlenmeden çalışmalarını, politikalarımızı ve önerilerimizi tüm Afyon halkına anlatmanızı istiyorum" dedi.
YOLUMUZ MUSTAFA KEMAL'İN YOLU
CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal ise darbe girişimi sonrasında yaşananları anlatarak başladığı konuşmasında "Bizler bu ülkenin  varlığı için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Darbe girişimi sonrası geceleri demokrasi nöbeti tuttular. Biz Cumhuriyet'in kurulduğu günden buyana demokrasi nöbetindeyiz. Yolumuz Mustafa Kemal'in yoludur" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi