Demirel: “Barış ve huzur istiyoruz”

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Raşit Demirel Mekke’nin fethinin 1386. Yılını ve yeni yılı kutladı
Yeni yıla yeni umutlarla girildiğini ifade eden Demirel, “2016 yılında hiç istemediğimiz üzücü gelişmeler yaşandı. Zor bir yıl geride kalmıştır. Yeni yılda Türk-İslam dünyası üzerindeki kara bulutların dağılmasını istiyoruz” dedi
 
2016 yılı içinde Türkiye’nin içte ve dışta birçok terör saldırısına maruz kaldığını ifade eden MHP İl Başkanı Raşit Demirel her şeye rağmen 2017 yılına umut içinde girildiğini ifade etti.
HUZURA İHTİYAÇ VAR
Türkiye’nin bölgemizde yaşanan olayların da etkisiyle oldukça zorlu bir süreçten geçtiğini ifade eden Demirel, “Türk-İslam dünyası 2016’da büyük acılar yaşadı. Batı dünyasının kirli elleri bölgemizi adeta yaşanmaz bir hale getirmiştir. Yeni yılda en büyük temennimiz Türk-İslam devletlerinin birlik içinde olmasıdır. Eğer bizler birlik ve beraberliğimizi korursak hiçbir batılı gücün oyununa gelmeyiz” dedi.
İSLAM DÜNYASININ EN ŞANLI ZAFERİ
Mekke’i Mükerreme’nin fethinin 1386. Yılını da kutlayan Demirel, peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) önderliğindeki İslam ordusunun en şanlı zaferinin Mekke’nin fethi olduğuna dikkat çekti. Mekke’nin fethiyle birlikte İslam güneşinin hızla dünyayı aydınlattığını kaydeden Demirel, “Tarihin en görkemli en güzel fethi yaşanmıştır. 1386 yıldır zaferin gururuyla yaşıyoruz” dedi.
 
Editör: Haber Merkezi