Demiral vatandaşa çağrıda bulundu

 

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Abdil Demiral, bir basın açıklaması yaparak,Milliyetçi hareket Partisinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

 

Demiral açıklamasında şu konulara değindi;

 

“Değerli gönüldaşlarımız ve saygıdeğer Afyon halkı, Milliyetçi Hareket Partisi Bu seçimlerde sıkmadık el, Çalmadık kapı ve gidilmedik yer bırakmadan çalışarak Milliyetçi hareket Partisinin Seçim beyannamesini sürekli sizlere aktarmaktadır.

 

 

Halkın menfaatine olan her şeye destek verdik

 

 Gittiğimiz her yerde var gücümüzle doğruları sizlere aktarmaya çalışıyoruz bizler hiçbir zaman halkın menfaatine olan yararına olan bir şeyin karşısında durmadık, aksine destek verdik.Bundan böylede halkın yararına ve menfaatine olan ne varsa desteklemeye ve elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. Ama bir de halkın menfaatinden ziyade ortada acı gerçekler var, Çiftçinin durumu, asgari ücretlinin durumu, esnafın durumu, vatandaşın durumu toplumu ilgilendiren bir çok maddi sıkıntı ve ekonomik sıkıntılar var.

 

Elbette ki bizler yapılan yatırımları göz ardı etmiyoruz ama bunlar sadece yol, baraj, hızlı trenden ibaret olmamalı, genel anlamda halkın ekonomik özgürlüğüne baktığımızda, vatandaşımız pazardan evine sebze meyve alamaz duruma geldi.Tüm bunların yanı sıra bir çok ülkede, tükettiğimiz akaryakıtın yüzde  sekseni vergi, elektrik, doğalgaz,mazot hatta ve hatta suyu dahi en pahalı kullanan ülkelerin önünde başı çekiyoruz.

 

 

Boşanmaların sebebi ekonomik sıkıntı

 

Hayatımız boyunca çalışıyor vergi borcumuzu ancak kapatıyoruz. Ülkemizde kuru soğandan tutunda ete kadar her şey ateş pahası bunları neden söylüyorum inanın evine temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çeken bir çok vatandaş var.Ekonomik özgürlüğün olmadığı bir ülkede huzur refah ve mutluluktan bahsetmek söz konusu değildir.

 

 

 

 Boşanmaların en başında gelen iller arasındayız neden?  Geçim sıkıntısı yüzünden,değerli kardeşlerim önümüzde bir fırsat var ya bu şekilde yaşamaya devam edeceğiz yada buna bir son vereceğiz. O nedenle sizlerin bu fırsatı değerlşendireceğinizi ümit ediyor sizlere saygı ve selamlarımı sunuyorum “Dedi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi