"Cumhuriyet büyük bir eserdir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı
 
Türk Milleti olarak Cumhuriyetinin ilanının 93. Yılını gururla kutladıklarını söyleyen Parsak, ülkemiz üzerinde kirli emelleri olanlarında ilelebet emellerine ulaşamayacaklarını ifade etti. 
 
Türkiye Cumhuriyeti üzerinde kurulmak istenen tuzakların farkında olduklarını ifade eden Parsak, “Ülkemizin son zamanlarda yaşamış olduğu üzücü ve endişe verici olaylar çerçevesinde Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. yıldönümüne ulaşmış bulunmaktayız.  93 yıl öncesinde ilan edilen Cumhuriyetimizin, bu zaman zarfına kadar karşılaşmamış olduğu ne kadar kirli oyun ve tuzaklar varsa maalesef ki şuan hepsi ile bir bir karşı karşıya gelmiş durumdayız. Türk Milletini, üzerinde oynanan kirli oyunlar ve içerisine düşürülmeye çalışılan haince tuzaklar karşısında nasıl ki yıllar öncesinde mücadele edilmiş ise yine aynı kararlılıkla mücadeleye devam edilecek ve bu haince düzenlenen tuzaklara düşülmeyecektir” dedi. 
Bizi kimse parçalayamaz 
Ülkemizi parçalamak isteyen ihanet çetelerine karşı tek yürek olduklarını ifade eden Parsak, “Büyük, güçlü, modern ve çağdaş bir Türk Devleti olarak dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz. Türk Milletinin birlik, beraberlik ve bütünlüğünün bozulması adına çeşitli uğraşlar verilmekte, vatan ve bayrak gibi kutsal değerlerimize el uzatılmaya kalkışılmaktadır. Unutulmamalıdır ki; gün birlik ve beraberlik günüdür. Gün el ele verme, tek yürek olma ve Atalarımızın bizlere emanet bıraktığı Cumhuriyetimize sahip çıkma günüdür. Bu duygu ve düşüncelerle büyük Türk Milletinin Cumhuriyet Bayramını kutluyor, Cumhuriyetimize tüm varlığı ve benliğiyle sahip çıkan, vatan uğruna canlarını ortaya koyan, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm kurucu kahramanlarımızı ve şehitlerimizi şükran ve minnetle anıyor her birine Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ruhları şad mekânları cennet olsun” dedi. 

 
Editör: Haber Merkezi