Cumhuriyet Başsavcısından Valiye Ziyaret
Geçtiğimiz ayda ilimiz Cumhuriyet Başsavcılığına atanan Bayram Eray, Adli yılının başlamasıyla görevinin başına gelmesinin hemen akabinde Valimiz Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti.
Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Hakan Yusuf Güner, kendisinin de Afyonkarahisar’da göreve başlayalı çok kısa bir zaman olduğunu belirterek, Afyonkarahisar halkının çok cana yakın olduğunu, misafirperver olduğunu ve çok kısa zamanda sevgi ve saygılarını gösterdiklerini ifade etti. Afyonkarahisar’da görev yapmanın kendisi açısından çok memnuniyet verici olduğunu söyleyen Valimiz Hakan Yusuf Güner, Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray’ın Afyonkarahisar’a çok çabuk adapte olacağını ve çok seveceğine emin olduğunu belirtti. Ziyaretinden dolayı Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray’a teşekkür eden Valimiz Hakan Yusuf Güner, yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Karşılıklı bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette Valimiz Hakan Yusuf Güner’in nazik kabullerinden dolayı teşekkürlerini sunan Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Eray, Valimiz Hakan Yusuf Güner’in Afyonkarahisar’a atanmasının da hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek görevinde başarılarının devamını diledi.
 
 
Editör: Haber Merkezi