Çoker: “Hükümetimiz yaşıyor, devlet ve milletimiz ölüyor.”.

Büyük Birlik Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Cemil Çoker Ülke gündemiyle alakalı yazılı basın açıklaması yaptı.
Yine canımız yandı.Dün Van Çaldıran da içerisinde bir binbaşımızın da olduğu aracın pkk’lı caniler tarafından bomba düzeneği ile patlatılması neticesinde 6 vatan evledı daha şehit oldu…Mekanları cennet olsun.Peygamber(sav.)’e komşu olsunlar inşallah…
   24 Temmuz 2015 tarihinden itibaren yani eli kanlı terör örgütünün  şehir savaşlarını başlattığı tarihten itibaren  483 güvenlik görevlimiz şehit oldu.2 Bin 859 güvenlik görevlimiz de yaralandı.Yani 10 Ayda 483 asker-polisimiz pkk tarafından şehit edildi.
  Bence şu anda Türkiye’nin en önemli gerçeği bu haber!
Lakin bu gerçek ,ne kadar acıdır ki bu ülkeyi yönetenlerin gündemine bir türlü giremiyor.Ülke meselelerinden uzak,halkın derdiyle dertlenmeyen ve sırça saraylar da çoluk-çocuklarıyla mutlu mesut yaşayıp gidenler,şehitlerin,ailelerinin,çiftçinin,köylünün,işci-memurun halinden anlamıyor.
 
    Daha önce yaptığımız açıklamalarda defalarca sorduk.Bu ülkede cumhurbaşkanı’nın,başbakan’ın,paşaların ve zengin agababalarının çocukları niçin askerlik yapmıyor arkadaş.Sizin çocuklarınızın canı can da;Anadolu çocuklarının canı patlıcan mı?Sizin çocuklarınız gemicikler de,kumar masalarında,yatlar da,katlar da gününü gün edecek,PKK’nın karşısına fakir,köylü Anadolu çocuklarını çıkartacaksız. Bu mu sizin adaletiniz,bu mu sizin insanlığınız?Yerin dibine batsın sizin bu adaletiniz.
 
  Sizin vatana,millete,devlete ihanet edercesine başlattığınız çözüm süreci sayesinde,pkk dağdan şehre indi.Hani  şehirlere silah depolarken,yollara mayınlar döşerken ses çıkartmadığınız pkk var ya,dün yine 6 yiğidimizi katletti.Altı ocağa daha ateş düştü ve onların çocukları hayatlarının sonlarına kadar babasız kalacaklar.
  Büyük Birlik Partisi olarak çözüm sürecinde bas bas bağardık..Yanlış yapıyorsunuz.Çözüm süreciyle pkk bitmez,daha da güçlenir.Yapmayın,etmeyin..Vatana ,millete yazık edeceksiniz dedik.Lakin kibri,egosu evrestin tepesine kadar çıkmış ve ‘’benim her yaptığım doğrudur,ben yanlış yapsam da,doğru yapsam da millet bana yüzde 50 oy veriyor nasılsa’’diyenlere sesimizi duyuramadık.
 
   Allah(c.c.)’a andolsun ki,şehitlerimiz ve şehitlerimizin yetimleri,gazilerimiz emin olsun.
 
  Çözüm süreci bahanesiyle PKK’ya can suyu verenlerden…
 Bu süreçte pkk silah stoklayıp,mayın döşerken seyrdenlerden…
 Devletin en üst makamında,Dolmabahçe de pkk’nın temsilcileriyle devletimizin bölünmesinin pazarlığını yapanlardan…
  Kısacası kendi hatalarının bedelini, Anadolu çocuklarına ödetenlerden…
  Muhsin Yazıcıoğlu ve arkadaşlarının iktidarında,Alperenlerin iktidarında mutlaka hesap sorulacak.Kendi çocuklarını askere göndermeyip,Anadolu çocuklarının şehit olmasına,yavrularının yetim kalmasına sebep olanlardan hesap sormazsak namerdiz.
 Canı sıkıldığında milletin oylarıyla seçilen bir başbakanı değiştirenlerin,Menderes’i idam eden askeri cuntadan,28 şubat’ta hükümeti devirenlerden bir farkı kaldı mı?.Başbakan’ı,bakanları,yargı mensuplarını istedikleri an değiştirme kudretine sahip olanlar;14 yıllık iktidarlarında pkk’yı yok edip,vatanı huzura kavuşturamadılar.
 
   Kendi iktidarlarını ve yardakçılarını yaşatanlar,devletin ve milletin ölmesini sadece seyrediyorlar.Devletimiz vuruluyor,Milletimiz her gün ölüyor,Lakin hükümetin ve Saray da kinin umurunda bile değil…Bugün ekranlar karşısına çıkıp bir –iki cilalı söz söylerler.’’Terörle mücadelemiz sonuna kadar sürecek’’derler.Sonra unuturlar.Olan şehitlerimize ve ailelerine olur…
 
   Anadolu da her gün üç-beş eve ateş düşerken,Saraylarda iktidar sürenlere,ekmek bulamayınca pasta yiyenlere sesleniyorum.Keser döner sap döner;gün gelir hesap döner… 
 
 
Editör: Haber Merkezi