Çocuklar kışın üşümeyecek

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu’nun başlattığı “Bir mont bir bot” kampanyası tüm hızıyla sürüyor
 
Kış dönemi çocukların üşümemesi için MHP Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu’nun başlattığı “Bir mont bir bot” kampanyası tüm hızıyla sürüyor. MHP heyeti bu sefer aldıkları bot ve montları Bolvadin ilçesine bağlı Dipev Köyü’nde eğitim gören çocuklara verdi.
Düzenlenen etkinliğe MHP İl Başkanı Raşit Demirel, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz, Kadın Koordinasyon Kurulu Başkanı Emel Uşaklı, Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu Başkanı Aygül Irmak ve MHP heyeti katıldı.
ÇOCUKLAR BİZİM HER ŞEYİMİZ
Programda bir konuşma yapan kampanya sorumlusu MHP Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulu Başkanı Aygül Irmak, “Afyonkarahisar’da kış mevsimi oldukça sert geçiyor. Böyle bir dönemde ihtiyaç sahibi evlatlarımızı soğuktan korumak için böyle bir kampanya yürüttük. Kampanyamızın sponsoru olan İl Başkanımız Raşit Demirel, Milletvekilimiz Mehmet Parsak, İl Genel Meclis Üyemiz Hamit Çakır, Selcen Muratoğlu Karaer ve tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.
KAMPANYA HAYIRLARA VESİLE OLDU
Programda bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Raşit Demirel ise, “Merkez İlçe Kadın Koordinasyon Kurulumuz hayırlı bir işe imza atmıştır. Çocuklarımızın kış mevsiminde üşümemesi için böyle güzel bir çalışma yürüttüler. Bizlerde elimizden geldiği kadar destek verdik. Tüm sponsorlarımıza ve gönüllü kardeşlerimize teşekkür ederim” dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi