ÇOBAN’DAN BERBER ESNAFINA TAZİYE ZİYARETİ
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Berberler Çarşısı ile Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası'na taziye ziyaretinde bulundu.
İlk ziyaretini İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ile birlikte Berberler Çarşısına gerçekleştiren Başkan Burhanettin Çoban daha sonra Vali Hakan Yusuf Güner ve AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Çonkar ile birlikte Berberler ve Kuaförler Odası'na ziyarette bulundu.
ESNAFLARI TEK TEK ZİYARET ETTİ
Çarşı esnafına gerçekleştirdiği ziyarette kazadan duyduğu üzüntüyü esnafla paylaşan Başkan Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel, bir daha böyle acıların yaşanmaması dileklerinde bulunarak sabırlar diledi. Taziye ziyaretinden büyük memnuniyet duyan Berberler Çarşısı esnafı ise Başkan Çoban ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel'e şükranlarını sundu. Başkan Çoban'ın ikinci durağı Berberler ve Kuaförler Odası oldu. Vali Hakan Yusuf Güner, İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Çonkar ile birlikte Berberler ve Kuaförler Odası'na taziye ziyareti gerçekleştiren Başkan Burhanettin Çoban, Oda Başkanı Ahmet Tan nezdinde tüm oda yönetimine başsağlığı diledi.
"BERBERLİK KUTSAL BİR MESLEK"
Ziyarette bir konuşma yapan Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, yaşanan kazanın ilimiz açısından elim bir hadise olduğunu söyledi. Kazada hayatını kaybedenler için büyük üzüntü yaşadıklarını aktaran Vali Güner, geride kalan ailelerine ve meslektaşlarına sabırlar diledi. Yaralananlara acil şifalar dileyen Vali Güner; "Belediye Başkanımıza, Esnaf Odası Başkanımıza, Üniversite Hastanemize, Devlet Hastanemize, Burdur Valimize, Antalya Sağlık Müdürlüğü yetkililerine ve Bucak Belediye Başkanı'na Afyonkarahisar'dan teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi. Kaza sonrası herkesin canla başla harekete geçtiğini söyleyen Vali Güner; halkımızın cenazelere göstermiş olduğu duyarlılığa teşekkür etti. Berberliğin kutsal bir meslek olduğuna işaret eden Vali Güner; ilimiz berber esnafının da seviyeli bir şekilde çalışmalarını yürüttüğünü gözlemlediğini ifade etti.
"MEKANLARI CENNET OLSUN"
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ise meydana gelen elim kaza sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve meslektaşlarına başsağlığı dileklerini iletti. Kazada hayatını kaybedenlerin Afyonkarahisar'ı derinden yaraladığını söyleyen Başkan Burhanettin Çoban;   "Kaza sonrası Esnaf Odaları Birlik Başkanımız Abdülkadir Bey'e hemen olay mahalline hareket etti. Burdur Valimiz, Bucak Belediye Başkanımız, sağlık ekipleri can siper hane içerisinde gayret gösterdiler. Bu çalışmalarından dolayı başta Abdülkadir Bey'e Burdur Valimize, Bucak Belediye Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Tüm programını iptal ederek yaralıları ziyaret eden Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu Bey'e de minnetlerimi ifade ediyorum. Milletimizin başı sağolsun. Allah mekanlarını cennet etsin inşallah" diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi