ÇOBAN,  ENGELLİ KARDEŞLERİMİZLE İFTARDA BULUŞTU
 
         Gelenek bu yıl da bozulmadı ve Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi, ilimizde yaşayan engelli vatandaşları ve ailelerini, iftar yemeğinde bir araya getirdi.
 
         Belediye Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen iftar programına katılım yoğun olurken, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Vali Aziz Yıldırım ile birlikte daha önceden belirlenen bir ev ziyaretine rağmen, iftar öncesi tesislere gelerek engelli vatandaşların ve ailelerin Ramazan ayını tebrik etti. Katılımlarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Çoban, her yıl Ramazan ayında engelli kardeşlerimizle birlikte iftar yapmaktan büyük mutluluğunu duyduğunu söyledi.
 
         "SİZLERLE BİRLİKTE OLMAK BİZİM İÇİN ÇOK ANLAMLI"
 
         Vali Aziz Yıldırım ile birlikte gideceği ev ziyaretine rağmen iftar öncesi programa katılarak kendilerini selamlamak istediğini ifade eden Başkan Çoban, "Zaten sizlerle her platformda çoğu zaman birlikteyiz. Sizlerle beraber olmak bizim için gerçekten çok anlamlı. İnşallah nice Ramazanlarda birlikte oluruz" diye konuştu. İftara, eşi Emine Çoban'la birlikte katılan Başkan Çoban konuşmasının ardından, eşi ile birlikte tüm masaları gezip engelli vatandaşlara ve ailelerine hayırlı Ramazanlar diledi.
 
        "BAŞKANIMIZ HER ALANDA BİZLERİN YANINDA"
 
         İftarın ardından kısa bir konuşma yapan Engelliler Meclisi Başkanı Mesut Yurt ise Afyonkarahisar Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi'nin öncülüğünde her yıl Ramazan ayında birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Engelliler Meclisi olarak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı destekleriyle birçok çalışmaya imza attıklarını kaydeden Başkan Mesut Yurt, Başkan Çoban’ın her alanda engelli bireylerin yanında olduğunu ifade etti. Başkan Yurt, Kent Konseyi Başkanı M. Emin Birliktir'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan iftar daveti nedeniyle programa katılamadığını da belirterek, tüm katılımcılara kendisinin selamlarını iletti.
 
Editör: Haber Merkezi