ÇOBAN: AFYONUMUZUN BAŞISAĞOLSUN
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Antalya- Isparta karayolu üzerinde Afyonkarahisar Berberler Odası üyelerini taşıyan otobüsün devrilmesi sonucu 13 kişinin yaşamını yitirdiği 33 kişinin de yaralandığı trafik kazasının ardından taziye mesajı yayınladı.
 
Afyonkarahisar'ı derinden üzen kazada yaşamını yitiren berberlere Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileyen Başkan Burhanettin Çoban, yaralılara acil şifalar diledi.
 
Kazada yakınını kaybeden ailelerin acılarını yürekten paylaştığını aktaran Başkan Burhanettin Çoban, "Antalya-Isparta karayolunda meydana gelen trafik kazası sonucu hayatı kaybeden Afyonkarahisar Berberler Odası'na kayıtlı 13 vatandaşımız hayatını kaybetmesi hepimizi derinden üzdü. Yüce Allah'tan böyle acıların bir daha yaşanmamasını diliyoruz." dedi.
 
Öte yandan Başkan Burhanettin Çoban, kazanın ardından yaşamını yitiren vatandaşlarımızın cenaze namazına katılarak yakınlarına bir kez daha başsağlığı dileklerinde bulundu.
 
Cenaze namazına Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar Milletvekillerinden Ahmet Toptaş, Kemalettin Yılmaz ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel ve çok sayıda Afyonkarahisarlı katıldı.
Editör: Haber Merkezi