CNN Türk Haber Spikeri Burak Törün, Afyonkarahisar’da

Gençlik Projeleri Destek Programları kapsamında Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen Afyon Genç Atılımcılar Derneğinin düzenlemiş olduğu Etkili İletişim ve Konuşma Teknikleri eğitimi Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Kocatepe Konferans salonunda düzenlendi.

 

Düzenlenen seminere CNN Türk Tv Haber Spikeri, Burak Törün’ün eğitmen olarak katıldığı Etkili İletişim ve Konuşma Teknikleri eğitim programı gerçekleştirildi.

 

Bir haber spikerinin insanlar üzerinde oluşturduğu algıya dikkat çekerek örnekler veren Törün, izleyicinin, kendilerinden beklentisini mizahi bir dille aktardı. Başından geçen enteresan olayları katılımcılarla paylaşan Törün, ekran önünde yaşanan ilginç karelerden örnekler sundu. Etkin bir iletişimde bilginin yüzde 10 ancak beden dili ve imajın yüzde 60 etkili olduğunu söyleyen Törün, bilginin önemsiz olduğu algısına kapılmamak gerektiğini vurguladı. İfade yeteneği eksikliğinin önemine dikkat çeken Törün, doğru nefes alma ve diyaframı kullanma konusunda uygulamalı açıklamalarda bulundu.

 

Afyon Genç Atılımcılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı İlyas Kaan Taytak tarafından CNN Türk Tv Haber Spikeri, Burak Törün’e ve eğitime katılan katılımcılara teşekkür dileklerini ileterek, plaket takdim etmesi ile eğitim programı sona erdi.

 

 

Editör: Haber Merkezi