ÇIRPINDIKÇA BATIYORLAR!..

Devletin temeline dinamit koymaya yeltenen FETÖ örgütünün kripto mensupları, çırpındıkça batıyor..
Pensilvanya’daki sahte mehdinin yakınında bulunan bir Bayat’lı var…
Belçika’nın sahte imamı Ali Aktan’nın amcaoğlu ve onun adı da, Ali Aktan..
Amerika’da bulunan okulları zaman zaman teftiş edip, terörist başına rapor ediyor ayrıca Pensilvanya’ya geleceklerin randevusunu ayarlıyor…
Aktan’ların üzerinde neden duruyorum?
FETÖ’nün para musluğu kesilmezse, örgüt çökertilemez…
Belçika’nın sahte imamı Ali Aktan’ın kardeşi olan, Serteser efendinin savunduğu şahıs Uzunçarşı esnafı Ömer Aktan..
Ömer Aktan hakkında geniş bilgi ve belgeler hafta sonu gelecek..
İddiaların, doğruluğunu göreceksiniz ve şaşıracaksınız..
Serteser efendi, FETÖ’cü üyelerle yakın ilişkileri olduğu için istifalarını isteyemiyor. Belçika ve Pensilvanya yolunda birlikte hareket ettiği şahısları kendine bulaşma tehlikesi olduğundan açıklayamıyor..
Ama biz sonuna kadar gideceğiz..
Ali Aktan’ın Belçika’daki yardımcısı eski deniz astsubayı Aydın Tekin’in işlettiği Flyinn hotel-lounge’de, Türkiye’den kaçan FETÖ’cüleri, vatandaş yapmak için Emirdağlı avukatla nasıl işbirliği yaptıklarını da gündeme getireceğiz..
Ali Aktan ve Aydın Tekin’in Afyon bağlantılarını da, ortaya çıkaracağız.. FETÖ örgütüne para aktaran, yardım edenlerin ipliğini pazara çıkaracağız..
FETÖ örgütüne birkaç deri bağışlamış, kısa süre toplantılarına katılmış 17/25 Aralık 2013 tarihinden sonra irtibatlarını kestiği kesin olanlarla bizim işimiz olmaz.. Hatta Asya Bank’a iyi niyetle para yatırmış-çekmiş olanlar da, bizim ilgi alanımızda değil..
Biz, toplanan himmet paralarının Pensilavnya’ya aktarılmasında rol alanların, gerçek sahibi FETÖ örgütü olan Afyon’daki iş adamlarının, bu sermaye sahiplerinin devletten saklanan gelirlerinin ve o kara paraların bir kısmını FETÖ’nün emrine tahsis edenlerin peşindeyiz…
Mesela; Belçika sahte imamı Ali Aktan’ın Belçika’da büyük miktarda toplanan himmet paralarının yarısını Pensilvanya’ya nasıl aktardığının bakiye kalan himmetin Afyon’a nasıl getirildiğinin ve hangi yatırımlarda kullanıldığının takipçisiyiz.. Bu bataklık kurutulmadıkça, sinekler yaşamaya devam eder…
Öte yandan; Afyonkarahisar genelinde toplanan himmet paralarının hangi elle nerelere, nasıl ne kadarının gönderildiğinin peşindeyiz..
Belçika’dan, Amerika’dan, Afyon genelindeki kripto FETÖ’cülerden gelen tehditlere hiç aldırmayız..
********* 
Diğer taraftan; Ömer Aktan efendinin hangi müteahhitlerle nerelerde adını kullanarak veya kullanmadan iş yaptığını, Mustafa Gül’le Uydukent’teki milyon-milyon dolarlık devam eden ve başlayacak projelerini açıklayacağız..
Nereden nereye geldiler?
ANAP’ın eski il başkanı, halen yurtdışında olan ve bugüne kadar dönmeyen Osman Aslan’dan 3 trilyonluk ilacı bir gecede nakit 300 milyara alıp, kısa sürede satan ecza deposunu da açıklayacağız..
********** 
Şuhut’ta ki patates tüccarı Mehmet Akçeşme’nin, Faruk Karabatan’dan neden vekalet alarak para ve diğer işlerini takip ettiğini ve Afyon’la bağlantısını, eşinin “abla” olduğu iddialarını da gündeme getireceğiz..
FETÖ’ye inanarak küçük bağışlarda bulunan, ilk darbe teşebbüsünden sonra cemaatten kopan inançlı insanlar bizi ilgilendirmiyor..
Bizi, Emirdağ’daki konfeksiyoncu Mustafa Koca ilgilendiriyor. Emirdağ’a yurtdışından illegal yollarla gelen paraların neden bu şahsa teslim edildiği, bu paraların hangi amaçla kime teslim edildiği ilgilendiriyor..
Sandıklı’daki kripto FETÖ’cülerin topladıkları milyon-milyon himmet paralarının bir kısmının kripto imam Hüseyin Öksüz vasıtasıyla nerelere aktarıldığı, zahirecilerin bu işlerdeki rolü, bizi ilgilendiriyor..
Afyon’da daha önce bir şirketin ortağı olan Nazır Ferit’in, hisselerini kime devrettiği, kısa süre sonra bu hisselerin kim tarafından alındığı, sağlık sektöründen FETÖ’ye aktarılan büyük montanlı himmet paralarının akıbetini araştırıyoruz..
Ucu kanadı mı, devamı hızla geliyor… Vatanını milletini seven vatandaşlar bilgi veriyor, yol gösteriyor..
Korkaklar, dilsiz şeytan…
********
Devletimizin varlığı, milletimizin birliği ve dirliği için 24 saat çalışan yargı mensuplarımızdan ve polis teşkilatımızdan Allah razı olsun…