CİN FETÖ’CÜLER!..

Sandıklı’da FETÖ’ye ait  gayrimenkuller bir günde el değiştirmiş..
2015 yılının Aralık ayında aynı gün içinde, tapuları şirketlere ait 3 gayrimenkulün satışı 3 ayrı şahsın üzerine yapılmış..
FETÖ’cü İbrahim Poyraz’ın, belediye başkanlığına vekalet ettiği gün, yetkililer yerine kendi imzasını atarak gayri-kanuni ruhsat verdiği Ayşe Coşkun yurdunun satışı İbrahim Karakoç adına yapılmış!
İbrahim Karakoç’un, adı geçen yurdu almaya gücü var mı, ödemesini hangi bankadan nasıl yaptı, araştırılıyor… Şu anda başka birine devir yapılamaz, devlet tapuya şerh koymuş..
Bilinen FETÖ’cü Mustafa Kesen isimli vatandaş, aynı gün FETÖ’nün Yunus Emre’deki yurdunu almış.. Kesen bu yurdu nasıl ne şartlarla almış, ödemesini nasıl yapmış araştırması devam ediyor.. Tapuda herhangi bir işlem yapılamaz, Devlet tapuya şerh koymuş…
Eski belediye iş hanında üst katta bulunan FETÖ dersanesinin tapusunu aynı gün İsa Karaağaç isimli bir vatandaş almış.. Aynı araştırmalar bu tapu üzerinde de, devam ediyor.. Tapu şerhli…
İşte FETÖ cinliği…
FETÖ terör örgütünün şirketlerine ait 3 mülkiyetin tapusu, FETÖ elemanlarının üzerine aynı gün içinde devir ediliyor… Güya mal kaçırıyorlar.. Kaçırılan mallar kaç el değiştirirse değiştirsin, asıl sahip olan devlete geri dönecektir..
Sandıklı, 2015’in Ağustos Ayı…
FETÖ’cüler, İşçi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen, güya fakir öğrencilere yardım adı altında Belediyenin iznini almadan bir kermes düzenliyor.
Amaç belli.. Kermes üzerinden himmet toplamak..
Zabıtalar kontrol gezisinde kermesin belediyenin bilgisi olmadan açıldığını saptıyor ve kermesi mühürlüyor..
FETÖ’cüler hemen yayın organları Cihan Haber Ajansı’na haber veriyor, Afyon’dan muhabiri geliyor ve işin aslını saptıran yalan haber yapılıyor..
Kermesi düzenleyenlerin başı olan “abla” kim?
Hatice Poyraz..
İbrahim Poyraz’ın muhterem eşi, “abla”..
Abla basının önünde asıyor, kesiyor..  Belediyeye, idareye veryansın ediyor..
Ablalardan Hülya Akça’da "Vurun kilitleri belki saraydan size madalya gelir."diyor..
İşin ilginç tarafı, MHP ilçe başkanı Mehmet Tuğrul’da, FETÖ’cülerin açtığı kermesin önünde, destek vermek için  ablalarla birlikte….
Mehmet Albay’da hızını alamıyor, FETÖ kermesine izin vermeyenlere atıp tutuyor..
Konuşma sırası dernek sekreteri Muhammed Kuzpınar’a geliyor..
Kuzpınar “Kermeste bulunan bacılarımız bir fakir öğrenci daha okutmak için çabalıyorlar.. Engellenmeleri hukuk dışıdır..”diyor..
FETÖ’cü olduklarından, kermesten toplanacak paranın himmet olduğunu anlatan yok..
15 Temmuz’dan sonra…
Bu FETÖ’cüler, ellerinde bayrak “Demokrasi Mitingleri”nde…
Yüzleri kızarmadan, utanmadan, sıkılmadan..
Cin FETÖ’cü bunlar, cin…
FETÖ şeytanının, cinleri..