Çiçek: "Haklar eşit olmalı"

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, CHP İl Başkanlığı'nın düzenlediği program çerçevesinde Afyonkarahisar'a geldi. Çiçek, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. Çiçek, milletvekillerinin hakları ile şehit yakınları ve gazilerin haklarının eşit olması gerektiğini vurguladı. 

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. CHP İl Başkanlığı'nın düzenlediği program çerçevesinde gerçekleşen ziyarette CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Atatürkçü Düşünce Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Veli Cengiz ile CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri Vedat Sever, Ramazan Kirez, Selami Fidan, Emre Taban ve Hatice Gök de hazır bulundu.
İNSAN OLAMAZLAR
CHP İstanbul Milletvekili Dursun Çiçek "Sağlık alanında milletvekillerinin hakları ne ise aynı hakların şehit yakınları ve gazilerimize sağlanması gerektiğini düşünüyoruz. Bunun sözünü veriyoruz ve bununla mükellefiz. Gönül ister ki ne şehidimiz. ne gazimiz olsun. Zor bir coğrafyadayız. Ülkeyi savunmak için evlatlarımızı feda etmek durumunda kalıyoruz. Bizlere düşen bu acıyı bitirmektir. Terörü kullananların, terörü istismar edenlerin insan olması mümkün değildir" dedi. 
Editör: Haber Merkezi