CHP örgütleri Afyonkarahisar'da

CHP Afyonkarahisar İl Başkanlığı'nın ev sahipliğinde Kütahya, Bursa, Antalya, İzmir, Uşak, Denizli örgütleri Büyük Zafer'in 94'üncü yıldönümü kutlamaları dolayısıyla Afyonkarahisar'a geldi.
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Baltaca Kayışoğlu, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal,  Bursa, Antalya, İzmir, Kütahya, Uşak, Denizli ve Antalya'dan gelen CHP örgütleri İl Başkanlığının evsahipliğinde Büyük Taarruz ve Çiğiltepe şehitliklerini ziyaret ettiler.  Ardından Zafer Yürüyüşü için Şuhut'a giden topluluk Şuhut ilçe başkanlığı ve üyeleri tarafından şuhut girişinde çiçeklerle karşılandı.
BU YOLDA CAN VERMEYE HAZIRIZ
Şuhut CHP İlçe Başkanlığı'nda basın açıklaması yapıldı. Şuhut CHP İlçe Başkanı Atilla Kahraman konuşmasında "Sizleri Şuhut'ta, zaferin başkentinde ağılamaktan onur duyuyorum. Hepiniz hoşgeldiniz" dedi. CHP İl Başkanı Dr. Kemal Demirkırkan "Cumhuriyet'in kurulduğu topraklarda  yoldaşlarımla birlikte olmaktan çok mutluyum. İyi buradasınız, iyi ki bizimlesiniz. Bizlere güç kattınız" diyerek başladığı konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı. Demirkırkan, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun Artvin Konvoyu'na  yapılan saldırıyı lanetliyorum. Çok üzgünüz, 1 askerimiz şehit düştü. Bu saldırı, sadece CHP'ye değil, aynı zamanda kurucu değerlerimize, birlik ve beraberlik mayamıza yönelik saldırıdır. Genel Başkanımız üzerinden yapılan bu gözdağı, Cumhuriyet'in partisi olan CHP'yi ve bizleri korkutamaz. Bizler tıpkı Genel Başkanımız gibi bu yolda canımızı vermeye hazırız. Bugün Afyonda defnettiğimiz şehidimiz ve Artvin'de Genel Başkanımıza yapılan saldırıda şehit olan Mehmetçiğimiz'e Allah'tan rahmet diliyorum" dedi.
SALDIRILAR YOLUMUZDAN ALIKOYAMAYACAK
CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırıyı kınadı. Köse, "Keşke o askerin yerine ben ölseydim diyen bir Genel Başkana sahibiz. Bize yapılan bu saldırı bizleri asla yolumuzda alıkoyamayacak. Vatanımızı, Cumhuriyet’i canları pahasına bize armağan eden, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi minnet ve özlemle anıyorum. Şehitlerimize rahmet diliyorum" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi