CHP, muharip gazilerin sorunlarını gündeme getirecek

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan ve CHP İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette muharip gazilerin sorunlarını dinleyen CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, "22 Eylül'de Kahramanmaraş'ta başlayacak olan CHP İl Başkanları toplantısında sorunlarınızı gündeme getireceğim" dedi. 

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Kemal Demirkırkan ile CHP İl Sekreteri Kamil Göçen ve CHP İl Saymanı Ömer Bıçak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Afyonkarahisar Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, "Afyonkarahisar'da iki gazi derneği var. Sanki bir gazi derneği varmış gibi hareket ediliyor. Bu konunun çözülmesi gerekiyor. Tüm gazilerimiz, bizim için canlarını ortaya koymuşlardır. Tüm gazilerimiz bizim için çok değerlidir. Tüm gazilerimizin Gaziler Günü kutlu olsun" dedi. 
HER AİLEDEN BİR KİŞİYE İŞ İMKANI İSTENİYOR
Ziyaretten dolayı CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan'a teşekkür eden Dernek Şube Başkanı Yusuf Aytaç Hürkal da sorunlarını ve taleplerini diye getirdi. Hürkal, "Bizim gazilerimiz iki tip şeref aylığı alıyor. Başka bir yerden maaşı olanlar ayrı, başka yerden maaşı olmayanlar ayrı şeref aylığı alıyor. Bunun bir standardı olması gerekiyor. Güneydoğu gazilerine verilen imkanlar gibi bize de her gazi ailesinden bir kişiye iş imkanı sağlanmasını istiyoruz. Bir de şehir merkezinde, gazilerimizin daha kolay gidip gelebileceği yakın bir yer talebimiz var" diye konuştu. 
BİRLİKTE ÇÖZECEĞİZ
CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, Yusuf Aytaç Hürkal'ın aktardığı sorun ve talepleri not alarak "Bizim 22-23-24 Eylül'de Kahramanmaraş'ta İl Başkanları toplantımız var. Sizin söylediğiniz bu maddeleri o toplantıda aktaracağım. Bu sorunları birlikte çözeceğiz" ifadelerini kullandı. 
Editör: Haber Merkezi