CHP'liler dayanışma yemeğinde bir araya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanlığı tarafından "Birlik ve Dayanışma Yemeği" düzenlendi.

CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Birlik ve Dayanışma Yemeği"ne CHP İl Başkanı Kemal Demirkırkan, CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, CHP’li ilçe başkanları, eski il ve ilçe başkanları ile CHP’nin önde gelen simalarının yanı sıra CHP'li üyeler katıldı.
Partililerin yoğun ilgi gösterdiği yemeğin açılış konuşmasını CHP Merkez İlçe Başkanı Yusuf Onur Seçme yaptı. Seçme konuşmasında partililere ve milletvekillerine teşekkür ederek merkez ilçenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. 
VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ
CHP Merkez İlçe Başkanlığı olarak özellikle belde teşkilatlarındaki eksikleri tamamlamaya ve üye sayısını arttırmaya yönelik çalışma içeresinde olduklarını belirten Seçme, "Partimizin bayrağını daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Ancak şu anda bizim ihtiyacımız olan en önemli şeyin  birlik ve beraberliğimiz olduğunu düşünüyorum. Biz bir olursak kimse bileğimizi bükemez” dedi.
Programda daha sonra söz alan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Kemal Demirkırkan ise, CHP içinde birlik ve beraberliğin öneminden bahsederek merkez ilçe teşkilatına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Birlik ve Dayanışma Yemeği"ne katılan CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen ve Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal da ülke gündemi ile ilgili görüşlerini partililerle paylaştılar.
Editör: Haber Merkezi