CHP Dinar Seçim Bürosu Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dİnar Seçim Bürosu CHP Afyonkarahisar Milletvekili Adaylarının katılımıyla açıldı. Dinar Cumhuriyet Meydanında bulunan yerde açılışı yapılan Seçim Bürosuna Dinarlı vatandaşlardan da çok yoğun bir katılım gerçekleşti.

CHP İl Başkanı Nevzat Ercan CHP Dinar Seçim Bürosunun hayırlı olmasını temenni ederek, bütün Dinarlı vatandaşlara gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür retti.

CHP Afyonkarahisar Adayları, Burcu Kayıkçı, Mehmet Ecer, Tuğrul Akkuş ve Yalçın Görgöz’ün katıldığı açılış merasiminde bir konuşma yapan Dinar CHP Dinar İlçe Başkanı Mevlüt Er, seçim bürosunun açılışına katılan bütün vatandaşlara teşekkür ederek şunları söyledi, ‘CHP olarak iktidar olma yolunda ilerliyoruz. Seçim büromuzun açılışını en güzel şekilde yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonra 7 Haziran’a kadar gece gündüz çalışarak adaylarımız için, partimiz için oy isteyeceğiz’ dedi.

Mevlüt Er’in konuşmasından sonra CHP’nin Milletvekili adayları birer konuşma gerçekleştirdi.

Dinar esnafını ve pazaryeri esnafını dolaşan adaylar 7 Haziran için CHP’ye destek istedi.

Kadın Kolları Çok Çalışıyor

CHP’nin Milletvekili adaylarıyla ilçeye gelen kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile Dinar Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Dinar’da hummalı bir çalışma gerçekleştirdi. CHP’nin vaatlerinin bulunduğu el broşürlerini dağıtan kadın kolları üyeleri özellikle kadın seçmenlere çok kolay ulaştı. Özellikle kadın esnafları da ihmal etmeyen CHP heyeti Dinar’dan son derece memnun ayrıldıklarını belirttiler.
Dinar Umut-İsmail Yılmaz

Editör: Haber Merkezi