ÇETİNKAYA, SEÇİM ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya seçimlere 14 gün kala temposunu iyice arttırdı. Gittiği yerde yoğun ilgiyle karşılaşan Çetinkaya’nın sıkmadığı el kalmadı. Kendisine gösterilen yoğun ilgi ve sevgi ise Çetinkaya’yı şimdiden mutlu etmeye yetti.

Çetinkaya seçim propagandası kapsamında yaptığı il, ilçe, belde, köy, kasaba neredeyse tüm vatandaşlarla bir araya gelirken sıkmadık el bırakmadı. Vatandaşlarla bir araya Çetinkaya’ya ise vatandaşlar da kendi dertlerini anlatarak çözüm yolu istedi.  Gittiği her yerde dertlerini dinleyip onların sorunlarına ortak olan Çetinkaya vatandaşlara hitaben ; “Artık vatandaşlarımızın yüzü gülecek, MHP iktidarıyla birlikte daha rahat daha huzurlu bir yaşam bizleri bekliyor” dedi.

Ziyaretlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nin seçim beyannamesinden de bahseden Çetinkaya “sizlerde biliyorsunuz ki toplumumuzun büyük bir çoğunluğu sizlerde dahil olmak üzere içinde bulunduğumuz durumdan memnun olmadığınız yaptığımız tüm ziyaretlerde dikkatimizi çekiyor. İşçimiz, köylümüz, esnafımız, çiftçimiz bu durumlardan memnun değil. Milliyetçi Hareket Partisi’ni iktidara taşıyalım hep birlikte. Bizlerin sizlere yapacağı politikaları vaatleri yabana atmayın oylarınıza talibiz, emanetiniz bizimde emanetimiz olacak. İnşallah göreceksiniz 8 Haziran sabahı Milliyetçi hareket Partisi iktidar olarak istediğimiz bu huzur ve refah ortamını sağlayacaktır” dedi.

 

 

Editör: Haber Merkezi