Çetinkaya Rozet Taktı

Şuhut ilçesinde halkla bir araya gelen Çetinkaya, başka illerden gelen isimlerin partilerinde aday gösterilmesi nedeniyle istifa edenlere MHP rozeti taktı

MHP’nin geçtiğimiz hafta seçim startını vermesinin ardından belde ve köy ziyaretlerini gerçekleştiren MHP 3. Sıra adayı Fatih Çetinkaya’ya yoğun ilgi gösterildi. Pazar yerlerinde halkla kucaklaşan Çetinkaya, “Sizlerin içinden gelen bir insanım. Köyde, kasabada, tarlada alın teri döken bir evladınız olarak bana gösterdiğiniz ilgiye minnettarım. TBMM’ye Milletvekili olarak seçildiğimde siçlerin sıkıntılarını çözmek için elimden gelen çabayı göstereceğim. Afyonkarahisar’da doğup-büyüyen bir insan olarak sıkıntıları gayet iyi biliyorum. Sizlerle fikir alış-verişi yaparak ilimizi birlikte ayağa kaldıracağız” dedi.

NÜFUSUMUZ ERİYOR

İktidar mensuplarının ‘Ege’nin parlayan yıldızı’ adı altında halkımızı kandırdığını söyleyen Çetinkaya, “Önceki gün TÜİK Bölge Müdürü Afyon’da 11 binin üzerinde bebeğin dünyaya geldiğini söyledi. Bir önceki yılda bu kadar doğul oldu. Ölüm olayları ise yıllık ortalama 4 bin civarındadır. 8 yılda 56 bin kişinin nüfusumuza dahil olması gerekirken hala yerimizde sayıyoruz. Demek ki 56 bin kişi büyük şehirlere göç etmiş. Ege’nin parlayan yıldızı denilen Afyon’umuzda her yıl neden 7 bin insan başka şehirlere gidiyor iktidarın düşünmesi gerekiyor. Çiftçimiz, üreticimiz, esnafımız, sanayicimiz kan ağlıyor. İkitarın güzel laflarına milletimizin karnı toktur. 7 Haziran’da AKP’ye gereken ders verilecektir. MHP bu ülkenin çimentosudur. Allah’ın izniyle güzel günler yakında bizimle olacak” dedi.

PROTESTO EDİP MHP’YE GEÇTİLER

Atlıhisar’da gerçekleştirilen seçim çalışmaları esnasında başka siyasi partilerin Afyonlu aday göstermemesine tepki gösterek istifa edenlere MHP rotezit takan Çetinkaya, MHP’nin herkesi kucaklayacağını ifade etti. Hemşehri diye bağırlarına bastıkları insanların başka şehirlerden aday olurken, başka illerden gelenlerin Afyon’dan aday gösterilmesine anlam veremediklerini söyleyen köylüler, Çetinkaya için çalışacaklarını ifade ettiler.

DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ

Destek nedeniyle teşekkür eden Çetinkaya ‘’ Halkımızın bizlere vereceği destek ile Ankara’da Afyonkarahisar’ın ve vatandaşlarımızın tüm sorunlarını ve isteklerini dile getirip, çözüm yolları ile karşısına geçeceğiz. Allah bizleri size karşı mahcup etmesin. AKP’yi 3 dönemdir tek başına iktidar verdiniz. Şimdi MHP’ye destek vermenizi istiyoruz” dedi.

BALÇIKHİSAR KOKUDAN GEÇİLMİYOR

Balçıkhisar ziyareti esnasında vatandaşların kanal isyanını dinleyen Çetinkaya,‘’ Buyurun manzaraya bakın. İsteseler bu kanalın üzerini örtemezler mi? Sizleri bu pis kokudan kurtaramazlar mıydı? Bunlar ancak şov yapmayı iyi biliyor. Daha dün Sayın Bakan düzenlenen törenle sözde 72 tesisin açılışını yaptı. Bölge Müdürü 3 tesis açılışı, 8 temel atma töreni gerçekleştiriyoruz dedi. Ne hikmetse Bakan 72 tesis açılışı yaptı. Bunlar 10 metre duvar örüp tesis diye açılış yapıyor. Sayın Bakan Afyon’u sözde Ege’nin incisi yaptığını söylüyor. İlk önce gelsin kendi memleketine şu rezilliği görsün. Bu halk bunu hak etmiyor. Şurada sayılı günleriniz kaldı. O koltuk altınızdan gitmeden gelinde şu vatandaşı şu pis kokudan,ş u pis görüntüden kurtarın. Hatta açılışını yapın bizi de davet edin de teşekkür edelim’’ dedi.

Editör: Haber Merkezi