ÇETİNKAYA: “MHP İKTİDARA GELECEK”

Gittiği tüm ilçelerde büyük destek gören MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya 7 Haziran’da MHP’nin iktidara geleceğini söyledi

Seçim ziyaretlerini tüm hızıyla sürdüren MHP 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya’ya vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Dün Çobanlar ilçesini ziyaret eden Çetinkaya, ilçe esnafı ve vatandaşlardan hayır duası istedi. MHP çatısı altında kutlu bir yolculuk yaptıklarını ifade eden Çetinkaya, “Bizi bağrına basan, hayır dualarını eksik etmeyen Çobanlarlı hemşerilerimize, analarımıza, kardeşlerimize, teşekkür ediyoruz. Onların duaları ve desteği ile inşallah 7 Haziran’da MHP iktidara gelecektir” dedi.

Türk Milletinin bekası için MHP’nin iktidara gelmesi gerektiğini kaydeden Çetinkaya, “Bugün sadece Çobanlar halkı değil gittiğimiz her yerde büyük sorunlar olduğunu gözlüyoruz. İlçe halkının dertlerini dinlerken gelecekten endişe etmeye başlıyoruz. Bu endişelerin giderilmesi için MHP iktidarına ihtiyacımız vardır” dedi.

Çobanlar halkı ise Çetinkaya’yı uzun süredir takip ettiklerini belirterek, 7 Haziran’da hem MHP’ye hem de Fatih Çetinkaya’ya sahip çıkacaklarını ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi