Çetinkaya günde  1 ilçe 5 köy dolaşıyor

 

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya bu gün Afyonkarahisar’ın Hocalar İlçesini ve sırasıyla,Karabedir ,Kadılar,Kınık,Okçular, Tatarlı  köylerini dolaştı.

 

 

Çetinkaya’yı burada, İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Acar yalnız bırakmadı.

 

Çetinkaya gittiği bu yerlerde yoğun ilgi ve sevgi seli ile karşılaştı. Çetinkaya artık gittiğimiz tüm yerlerde, Milliyetçi Hareket Partisine Karşı halkın yoğun şekilde teveccüh gösterdiğini belirterek, halkın yüzde doksanının, AKP hükümetine vermiş olduğu oyun pişmanlığını yaşadığını dile getirdi.

 

Çetinkaya buralarda, esnaflar ve vatandaşlarla bir araya geldi onların sıkıntılarının çözüm noktasının, Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu vurgulayarak, Milliyetçi Hareket Partisinin seçim politikalarını ve seçim beyannamesini anlattı.

 

Çetinkaya şu ifadelere yer verdi;

 

 

"Ekonomideki kötü gidişat toplumun kanayan yarısı haline gelmiş durumda. Ülkemiz adım adım yoksulluğa, yolsuzluğa alıştırıldı. Ekonomik anlamda savaş veren çiftçimiz, işçimiz, memurumuz, esnafımız ve emeklimiz artık içinde bulundukları bu durumdan kurtulmak istiyor" dedi.

 

“Kapanan beldeler tekrar tüzel kişiliğine kavuşturulacak”


MHP iktidarında Büyükşehir Yasası ile Mahalle statüsüne dönüşen belde ve köylerin yeniden tüzel kişiliklerini kazanacağını dile getiren Çetinkaya, "Seçim beyannamemizde Çiftçilerimize yönelik çok ciddi projelerimiz bulunuyor. Vatandaşlarımız partimize oy verip iktidara taşırsa çiftçilere yönelik yapacağımız projelerimizi hayata geçireceğiz.



Tarım desteklenmesi için mazot, gübre, ilaç, tohum, yem ve fide gibi temel zirai girdilerden ÖTV ve KDV kaldırılacak. Mazot 1 lira 75 kuruş olacak. Sulama ve tarım işletmelerinde kullanılan elektrikten KDV alınmayacak ve çiftçilerimizin ucuz elektrik kullanmaları sağlanacaktır" ifadelerini kullandı.

 

“ 7 Haziran akşamına kadar durmayacağız”


7 Haziran seçimlerine kadar çalışmalarına tüm hızıyla devam edeceklerini kaydeden Çetinkaya, AKP iktidarlarından yorulan vatandaşların yoğun ilgi ve desteğini yanlarında gördüklerini de sözlerine ekledi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi