Çetinkaya “Gazlıgöl bunları hak etmiyor”

 

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmaları, bugün  Afyonkarahisar'ın İhsaniye İlçesinde, İlçe Belediye Başkanı  Şaban Çabuk’u ziyareti ile başladı.

 

 Burada Çetinkaya’yı Başkan Şaban Çabuk’un yanı sıra Belediye personeli ve vatandaşlar karşıladı. Belediye makamında ağırlanan Çetinkaya Belediye çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Başkan Çabuk’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

 

 

 Daha sonra Başkan Çabuk ile beraber İhsaniye’den ayrılarak Gazlıgöl Beldesine Uğradı .Burada Çetinkaya’ya Başkan Şaban Çabuk’un yanı sıra, Kayıhan Belediye Başkanı Ömer Şahin ve Gazlıgöl’ün eski belediye başkanı olan Mehmet Günçar eşlik etti.

 

Gazlıgöllüler Çetinkaya’yı bağrına bastı

 

 Gazlıgölde esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Çetinkaya ve ekibi, Gazlıgöl Esnafı ve halkı tarafından ilgi ile karşılandı. Gazlıgöl’ün yıllardır esnaflar ve vatandaşlar açısından termal  bölge olmasının yeterli olmadığını Gazlıgöl’ü Afyonkarahisar’a yakışır Termal bir kent haline getireceklerini beyan eden Çetinkaya,”Türkiye’nin önemli jeotermal kaynaklarına sahip ve aynı zamanda maden suyu kaynakları  açısından mineral değerleri en yüksek olan bir belde konumundadır.

 

 Fakat yeterli derecede buraya önem verilmemiş, maalesef burası bir kasabadan çok köy havasında kalmış kendi yağıyla kavrulan bir belde konumunda bırakılmıştır. Yıllardır burada sıcak su imkanlarının var olduğunu belirten Çetinkaya, Gazlı göl’den sonra sıcak su bulunan bir çok yer Gazlıgöl’ü  sollamıştır. Bu da mevcut AKP hükümetinin yanlış uyguladığı ve kendi yandaşlarına peşkeş çektiği uygulamalar neticesinden kaynaklanmıştır” Dedi.

 

Vatandaş devlete muhtaç hale getirildi

 

 Milliyetçi Hareket Partisi ile beraber, Türkiye’nin tamamının hak ettiği  konuma kavuşacağını beyan eden Çetinkaya, “7 Haziran seçimlerinde gelin birlikte bunu başarmak için sandıklarda Milliyetçi Hareket Partisine mührümüzü vuralım” dedi.

 

 AKP hükümetinin 13 yıldır, bir tane istihdam yaratacak bir fabrika bile kurmadığını ifade eden Çetinkaya ,”AKP hükümeti bırakın istihdam ortamı yaratacak fabrikalar kurmayı, vatandaşın ekmeğini kazandığı, evine ekmek götürdüğü bir çok kurumu, Fabrikayı, birimi hatta ve hatta belediyeleri dahi kapatarak, halkı kendisine muhtaç bir durumda bırakmış, halkı tamamen çaresiz bırakmıştır.

 

 

 Ve halkı yoksulluğa itmiştir. İşte bu yanlış uygulama ve politikalar sonucunda ise,durum içerisinden çıkılamayacak halde zorlaşmıştır. Nasip olurda bizler iktidar bayrağını devir alırsak kısa zamanda bu  sıkıntıları aşıp sizlerde artık hak ettiğiniz değere kavuşacaksınız dedi”.

Editör: Haber Merkezi