Çetinkaya ”Esnaf siftah yapmadan kepenk kapatıyor”

 

Milliyetçi Hareket Partisi, 25. Dönem Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında bugün, Afyonkarahisar’ın İscehisar İlçesine gitti.

 

Çetinkaya’ya MHP İscehisar İlçe başkanı Seydi Yaman, Bolvadin ilçe Başkanı Süleyman Toker ve İscehisar ilçe Teşkilatı eslik etti.

 

 Ziyaretler kapsamında İscehisar’da birçok mekâna uğrayan Çetinkaya esnafların sıkıntılarını dinledi uğradığı her mekânda esnafların farklı sıkıntıları ile karşılaşan Çetinkaya’ya esnaflar sıkıntılarını dile getirdi.

 

 Siftah yapmadan kepenk kapattıklarını buna bağlı olarak vatandaşın alım gücünün düşmesinin ister istemez esnaflara yansıdığını beyan ettiler. Aday Çetinkaya’da “Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Sizlerin bu durumunu yakından takip ediyoruz. Ülke genelinde son bir yılda yüzlerce esnafımız işyerinin kapısına kilit vurmuştur.

 

Düzgün bir ekonominin olduğundan bahsediyorlar, bumu düzgün ekonomi? İşte durum apaçık ortada ey efendiler o kırmızı koltukta oturan AKP vekilleri gelin gelinde esnafın ve vatandaşın halini görün. Kağıt üzerinde elbette gidişat düzgün gözükür ama maalesef gerçekler burada. Vatandaş sizleri nasıl seçip oraya çıkardıysa 7 Haziran seçimlerinde de sandığa gömmesini bilir.

 

 Sizler saraylarda oturup bir eliniz yağda bir eliniz balda iken vatandaşın, esnafın, çiftçinin ve köylünün halinden bi haber olmazsınız bumu sizin adaletiniz” Diyerek hükümete yüklenip sitem etti.”İscehisar halkı mevcut AKP Hükümetinden bir an önce kurtulmalı ve bu duruma bir son vermelidir” Diyerek ekleyen.

 

Çetinkaya, artık bu hükümete dur demenin zamanı gelmiştir,Ülke nereye gidiyor belli değil,ekonomik çöküntü belki kendi yanlarında bulunan yandaşları tarafından hissedilmiyor ama işte 2015 yılı Türkiye’sinde durum bundan ibarettir.

 

Editör: Haber Merkezi