Çetinkaya ”Dinar Bizimle yürüyecek”

 

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili adayı Fatih Çetinkaya Dinar Merkezde Yürüttüğü çalışmaları Su çıkan tesislerinde tamamlayarak, Dinar’a bağlı Ulu köy, Akça köy, ve Çoban saray köylerini dolaştı.

 

 

Çetinkaya’yı burada Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Acar,Öncül kazancı,Dinar Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Yönetimi yalnız bırakmadı.

 

 

 

İlk olarak Dinar su çıkan  tesislerinde, toplanan vatandaşlara hitaben Türkiye’nin içerisinde bulunduğu durumu değerlendiren Çetinkaya burada toplanan kalabalığa ve köy muhtarlarına şu ifadeleri kullandı.

 

 

Ey il genel meclisi!


13 senedir her seçimde su problemini çözeceğiz diye kandırılan, Dinar dombay ovası muhtarları toplu olarak Isparta’ya bağlanacağız diyor.

 

 Yaklaşık 5 bin köylünün ihtiyacını karşılayacak ve su gibi hayati bir çalışmaya, 300 bin lira ayıramadınız mı?

 

 300 bin lira demek, sadece bir köyün bir yıllık hakkı bile değilken, başka birimlere 90 bin liraya makam arabası hediye ederken, vicdanınızda bir kıpırtı oldu mu?

 
Dikkat edelim küçülüyoruz. Sayenizde hem nufüs olarak, hem de coğrafi olarak tasfiye olmaya hızla ilerliyoruz. Bu millet, bu zilletten 10 gün sonra inşallah kurtulacak. Dinar bizimle yürüyecek” Dedi. Ardından Dinar’a bağlı Ulu köy’e geçen Çetinkaya, burada Ulu köylü esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onların sıkıntılarını ve sorunlarını dinledi.

 

Bizi destekleyin beraber gönderelim”

 

Ulu köylü vatandaşlar Çetinkaya’ya destek vereceklerinin sözünü vererek köyün gittikçe Nüfusunun azaldığını insanların artık tarlalarını dahi satıp büyük şehirlere göç ettiğini söyledi. Böyle olursa üretim anlamında tüm köylerde hiçbir şeyin olmayacağına dikkat çeken köylüler, Milliyetçi Hareket Partisinin bu duruma bir an önce çözüm bulmasını istediler.

 

Çetinkaya’da “bizleri destekleyin İnşallah bunları da göndermek sizin rahata ve huzura kavuşturmak bizlerin boynunun borcu olsun” Dedi. Ardından bir süre vatandaşlarla köyün durumu ve sıkıntıları hakkında sohbet eden Çetinkaya, daha sonra Köyden geniş bir kalabalık ile ayrılarak,Akça köy’e doğru hareket etti. Akça köyde  vatandaşları ziyaret eden Çetinkaya yine burada da aynı sıkıntılar ve sorunlar üzerine vatandaşların sorunlarını dinledi.

 

 

 Akça Köylü vatandaşlar “bizlerin oylarını alarak, o koltukta oturan ve Ülkeyi Adaletsizce yöneten AKP hükümetini eleştirerek, oylarımız zehir zıkkım olsun, hakkımızı onlara helal etmiyoruz, bizi resmen kendi halimize bırakarak perişan durumda bıraktılar. Bizleri enayi yerine kimse koymasın artık bizden bu hükümete oy çıkmaz” diyerek, Çetinkaya’ya destek vereceklerini ifade ettiler.

 

Çetinkaya’da Milliyetçi Hareket Partisinin seçim beyannamesini burada vatandaşlara aktararak, onları Allahın izni ile iyi bir geleceğin beklediğini ifade etti. Daha sonra köyden ayrılan Çetinkaya  Son olarak, Çoban saray Köyüne uğradı burada Çoban saraylı vatandaşlar, Çetinkaya’yı coşkulu bir kalabalık ile karşıladı.Çetinkaya kendisini karşılamaya gelen, genç yaşlı kimler varsa herkesin gönlünü aldı.

 

Vatandaşlar MHP’nin gençlere ihtiyacı var

 

Çoban Saraylı köylüler Çetinkaya’ya Milliyetçi hareket Partisinin kendisi gibi genç ve tecrübeli Vekillere İhtiyacı olduğunu beyan ederek, Mecliste halkın, yoksulun, çiftçinin ve köylünün sesi olacağına inandıklarını ifade etti.Çetinkaya’da burada hükümete yüklenerek şu ifadelere yer verdi.

 

“ Köylerimiz AKP hükümeti tarafından üvey evlat muamelesi görüyor, Köylere ayrılan bütçeler eşit bir şekilde, adil bir şekilde dağıtılmıyor. İktidar Partisi kendisine yakın olan ,kendisini destekleyenlere kepçe ile veriyor. Ama gelin görün ki kendisini desteklemeyen eleştiren, hakkını arayanlara ise öcü gibi bakarak, hizmetten yoksun bırakıp adeta halkı, Devlete muhtaç hale getiriyorlar.

 

 

 Böyle adalet olmaz olsun Kardeşlerim öyle bir hale geldik ki, ne eleştirebiliyorsunuz ne de hakkınızı ve hukukunuzu savunabiliyorsunuz. Hükümet bilhassa gıkını çıkaranı kendisine düşmanmış gibi görüyor. Ama nerde lafa geldiği zaman, biz her vatandaşa eşit yaklaşıyoruz diyorlar. Adaletli davranıyoruz diyorlar. Bunların ismi Adalet ve Kalkınma Partisi ama vicdanlarında, zerre dahi Adaletten yana bir şey taşımıyorlar.

 

 

 

 İnşallah sizlerin oyları ve gücü, bizleri Afyonkarahisar’ın her karış toprağında birinci Parti çıkaracak ve bu duruma hep beraber son vereceğiz. 7 Haziran’da bunlar hak ettiği dersi alacaktır” Dedi.

Editör: Haber Merkezi