ÇETİNKAYA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerinden tek başına iktidar olma hedefiyle seçim çalışmalarının startını veren MHP’de Milletvekili adayları da tüm güçleriyle çalışıyor. Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Fatih Çetinkaya’da bu kapsamda seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 

Seçim beyannamesini anlattı

Çetinkaya seçim çalışmaları kapsamında Bolvadin ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Beraberinde ki kalabalık heyetle birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Çetinkaya’ya, MHP Bolvadin İlçe Başkanı Süleyman Toker ve ilçe yönetimi, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adaylarından Selcen Karaer ve partililer katıldı. Yaptığı ziyaretlerde kendisine gösterilen ilgi ve teveccühten oldukça memnun olduğu görülen Çetinakaya, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin açıkladığı seçim beyannamesi hakkında da bilgiler paylaştı. Çetinkaya, Bahçeli’nin açıkladığı seçim beyannamesinin en önemli maddeleri hakkında şunları söyledi; “Asgari ücretten vergi almayacağız ve asgari ücret 1.400 TL. olacak, çiftçimiz mazotunu 1.75 TL.’den alacak,  kapatılan ilçe ve belde belediyeleri geri açılacak, emeklilerimize Mart ve Eylül aylarında 1.400’er TL. ikramiye vereceğiz ayrıca taşeron işçiler kadroya alınacak” dedi.

Çetinkaya’ya ilgi yoğun

Çetinkaya Bolvadin temaslarında, Bolvadin Devlet Hastanesi, Alkoloid fabrikası, Bolvadin Gelişim Platformu, Ziraat Odası Başkanı Fikret Dayı, Esnaf Ve Sanatkârlar Odası, Bolvadin MYO Kırkgöz Kampüsü Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı, Muhtarlar Derneği, Ticaret Borsası’na ziyaretler gerçekleştirdi.  Her ziyaret noktasında halkla iç içe olan Çetinkaya vatandaşların derdine ortak olurken, özellikle Devlet Hastanesi ve Alkoloid Fabrikasında yoğun ilgiyle karşılaştı. Çetinkaya, gördüğü ilgi karşısında vatandaşlarla yakından ilgilenmeyi de ihmal etmedi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi