ÇETİN BOLVADİN VE ÇAY İLÇEMİZDEYDİ

MİLLİYETÇİ HARAKET PARTİSİ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI SEFA ÇETİN BOLVADİN’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU.

Bolvadin’de Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Süleyman Toker ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday Adayı Yücel İnanç’la birlikte esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Çetin: “Bolvadin geçmişte Milliyetçi Hareket Partisi’ne önemli destek veren ilçelerimizden bir tanesidir.7 Haziran seçimleri ülkemizin geleceği açısından son derece önemlidir,gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgiden anlıyorum ki vatandaşlarımız bu seçimin öneminin farkındadır ve Milliyetçi Hareket Partisi’ne ve onun vatansever kadrolarına güvenmektedir.” dedi.

Bolvadin ziyaretinin ardından Çay ilçemize geçen Çetin,Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Osman Kutlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday adayı Yücel İnaç’la Çaylılarla buluştu.

Çetin: “Çay ilçemizi esnafımızı yürekten tabrik ediyorum,2014 Yerel Seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Çay ilçemizde 1. Olmuştur ve  üç belediyenin de yönetimini MHP kadrolarına vermiştir.Bizlerde hep birlikte Çay’ın büyümesi için elimizden gelen bütün katkıyı vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Editör: Haber Merkezi