CANSUYU’NDAN DERNEKLER MASASINA ZİYARET

 

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Dernekler Masasını ziyaret etti...

 

Uzun zamandır Afyonkarahisar Dernekler Masası İl Müdürlüğü görevinde iken, atamalar sebebiyle farklı bir vilayete tayini çıkan Nuri Ahmet Gök'ün, yeniden ilimize dönmesi sevinçle karşılandı.

 

Kısa bir süre evvel vazifesinden farklı vilayete tayini çıkan, ancak tekrar Afyonkarahisar'a atanan, İl Dernekler Müdürü Nuri Ahmet Gök'e bir ziyarette Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliğinden geldi. Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet Demir ve İstişare Heyetince yapılan ziyaret, sevgi ve sempati muhabbeti kapsamında geçti.

 

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet Demir; Nuri Ahmet Gök'ün tekrar ilimize dönmesinin, hem sayın Gök ve hemde ilimizdeki dernekler açısından olumlu olduğuna dikkat çekerek; "çalışma potansiyeli, aktif ve atılgan yapısı, sempatik dolgunluğu ve sohbetkarlığıyla sayın Gök Afyonkarahisardaki dernekler arasında bilinen bir yapıdır. İlimizde bulunan dernekleri tanımış olması açısından Afyonkarahisar için sağlam bir temeldir. Bundan dolayıdır ki, tekrar ilimizde vazifeye dönmüş olması bizleri sevindirmiştir. Yeni aktivitelere doğru adımların atılacağına inanıyoruz. Sayın Gök'e başarı ve çalışma azminde muvaffakiyet diliyoruz" dedi.

Editör: Haber Merkezi