CANSUYU HALEP İÇİN KOLLARI SIVADI
 
                  Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İl Temsilciliği Halep’te yaşanan, insanlık dışı katliama sessiz kalmadı.
 
                   Dernek 20 Aralık Salı gününden itibaren, Afyonkarahisar’da Halep için yardım kampanyası düzenledi. Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Avukat Mehmet Demir, konu ile ilgili olarak şu ifadelere yer verdi;
 
                  ‘’ Hepinizin bildiği ve malumu olduğu üzere,  Halep’te uzun zamandan bu yana yaşanan katliam, bir insanlık suçudur. Orada yaşayan kardeşlerimizin, acıları ve sıkıntıları bizim sıkıntımızdır. Yakın zamanda yapılan, ateşkes antlaşması ile orada zor durumda bulunan, yaralılar, kadınlar ve çocuklar ülkemize getirilmek üzere tahliye edildiler.
 
 
 Bizlerde bu kardeşlerimizin yanında olmak adına, iki gün önce dernek olarak yardım kampanyası düzenledik. Afyonkarahisarlı vatandaşlarımız ve hayırseverlerden ricamız bu kardeşlerimiz adına gönüllerinden ne kopuyorsa gerek nakdi gerekse maddi anlamda desteklerini bekliyoruz.
 
 
 
 Hedefimiz ilk etapta bir tır dolusu yardım göndermek daha sonra, ihtiyaç ve taleplere göre bu yardımlarımız inşallah devam edecek. Allah şimdiden bu kardeşlerimize yapacağınız yardımları kabul eylesin.’’ dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi