“Canımız pahasına Cumhuriyetimizi koruyacağız”
 
Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP'lilerin canları pahasına da olsa Türkiye Cumhuriyeti'ni koruyacaklarını belirtti.
 
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebet yaşayacağını söyledi.
Köksal, "Türkiye Cumhuriyeti, büyük bir istiklal mücadelesinin ardından zorluklarla kurulmuştur. Emperyalistlerin oyunları ve açtıkları savaşlarla yıkılan imparatorluktan böylesine aydınlık bir Cumhuriyet çıkarmak her babayiğidin harcı değildir. Cumhuriyet, Cumhuriyetçilik, Halkçılık, Milliyetçilik, Laiklik, Devletçilik ve Devrimcilik ilkeleriyle bezenerek kendi kendine yeten bir devlet meydana getirmiştir" dedi.
BU NE CÜRET!
Köksal, açıklamasında güncel konulara da değinerek, "Şimdi görüyoruz ki FETÖ'sü bir yerden, PKK'sı bir yerden Türkiye Cumhuriyeti'ne saldırmaktadır. Bunlara zamanında çanak tutanlar da neredeyse söylem birliği ederek Cumhuriyet'in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve büyük emektarı İsmet İnönü'ye hakaretler yağdırabilmektedir. Bu ne cüret! Herkes bilsin ki Cumhuriyet Halk Partisi var oldukça, Türkiye Cumhuriyeti ayakta kalacaktır. Canımız pahasına da olsa Cumhuriyetimizi koruyacağız. Kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
 
Editör: Haber Merkezi