ÇALIŞAN KAZANIR..

Referanduma 19 gün kaldı..

Ak Parti Milletvekili Ali Özkaya’nın il genelinde adım atmadığı yer kalmadı.. Sabah 8’den gecenin 2’sine kadar vatandaşla yüz yüze görüşüyor, Anayasa değişikliğinin gerekçelerini sade bir dille anlatıyor..

Her gittiği ilçe, belde ve köyde sıcak karşılanıyor ve vatandaş can kulağı ile Özkaya’yı dinliyor, tereddüt duyduğu konu varsa soruyor ve aydınlatılıyor..

Hafta sonu Ali Özkaya Sandıklı’ya geldi ve yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Daha önce Özkaya’ya sitem edenler; sitem eden kendileri değilmiş gibi vekilin yanında görünebilmek için adeta yarıştı..

Ak Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Saylık, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Akharım Belediye Başkanı Eşref Ünsal ile İGM üyeleri ve parti yönetimi birlikte gezdiler.. Birlik ve beraberlik mesajı verdiler..

Özkaya ve beraberindekiler; Çiğiltepe, Başağaç, Çambeyli, Karadirek, Sorkun, Koçhisar, Kusura, Ballık, Menteş, Örenkaya köylerini ziyaret ederek neden “Evet” denilmesi gerektiğini açıkladı..

Özkaya, Saylık ve beraberindekiler daha sonra şehir merkezine gelerek, Ulucami cemaatiyle ikindi namazını kıldıktan sonra esnaf ve kahveleri ziyaret etti..

Sandıklı Memur-Sen’in düzenlediği toplantıya katılan Özkaya gece saat 2 civarında ilçeden ayrıldı..

Bu arada, Sayın Cumhurbaşkanı’nı davul zurnayla karşılayan Uğur ile karşılaştı, Özkaya..

Özkaya, Sayın Cumhurbaşkanı’na “Sizi Sandıklı’dan gelen roman vatandaşlarımız davul-zurna ile karşıladı. Ekibin başındaki Uğur isimli arkadaşımız..” demişti..

Meydanda ekibin karşısına gelen Sayın Cumhurbaşkanı “Ne haber Uğur, nasılsın” deyince Uğur şaşkınlık içinde kalmış “Beni nasıl tanıdı?” diye merak içindeydi, Özkaya konuyu anlatıncaya kadar.. Uğur “Keşke bi fotoğraf çektirebilseydik..” deyince, Özkaya “Senin de resmin var, Cumhurbaşkanlığı internet sitesine gir ve oradan talep et, gönderirler..” dedi..

Gezilerde dikkat çeken konulardan biri, ilçe yönetiminde bulunanlardan mesela, Kırbınar’ın muhtarın oturacağı yere oturup Özkaya’nın yanında fotoğraf çektirmesi gibi..

Yukarıdaki anlatımı neden yaptım?

Milletvekili Ali Özkaya başta olmak üzere Ak Parti teşkilatları karınca gibi çalışıyor.. Vatandaşla yüz yüze görüşüyor..

CHP’ye gelince..

İl başkanı genel merkezin gönderdiği konuşmacı vekillerle merkezden ayrılmıyor. Muhtemelen SKM’leri organizasyon yapamıyor ki, ilçelerde beldelerde köylerde hiç yoklar..

Milletvekili Burcu Köksal olmasa, CHP sahada yok!..

Görünen tablo şöyle: her zamanki gibi çok çalışan kazanacak..

Ak Parti gece gündüz demeden çalıştığına göre kazanan da Ak Parti olacak..

Bu günkü durumuna bakılırsa “evet”ler 15 puan fark atacak..

Objektif bakışla doğruları yazmak, taraf tutmak anlamına gelmez..

Ben ısrarla çalışan kazanır diyorum..