CAFELIFE ödülleri 2016
 
Afyon’un ilk ve tek şehir ve yaşam dergisi CAFELIFE yılın en iyilerinin belirleneceği “TOPRAK İNŞAAT CAFELIFE ödülleri 2016” ile yeni bir ilke imza atıyor.
 
Cafelife aday belirleme komitesi tarafından toplam 25 dalda Afyon’un en iyi 100 kişi, kurum ve markası belirlendi. Aday belirleme komitesinin gösterdiği isimler Afyonkarahisar İş Kadınları Derneği tarafından oluşturulan 18 kişilik Jüri üyeleri tarafından ödül almaya hak kazananlar belirlendi.
 
Afyon daha iyisini hak ediyor
Cafelife Ödülleri 2016 hakkında Cafelife Genel Yayın Yönetmeni Ömer Mazi, kısa bir açıklama yaptı. Mazi, “Afyon her geçen gün artan potansiyeli ile Anadolu’nun dikkat çeken bir şehri. Biz Cafelife’ı çıkartırken bir sloganımız vardı. Afyon daha iyisini hak ediyor. 22 ay önce Cafelife dergisini çıkartırken Afyon böyle bir dergiyi kaldırmaz yapma diye engel olmaya çalıştılar. Cesaretle yola çıktık ve 22 sayı dergi çıkartarak bir rekor kırdık. Şimdi yine Afyon’a yakışan büyükşehirlerde yapıldığı gibi ciddi ve güzel bir ödül töreni yapıyoruz” dedi.
 
Mazi, “Afyon’da daha öncede ödül törenleri yapıldı. Biz kendi kriterlerimizle isimlere değil yaptığı çalışmalara, parayı verene değil hak edenin ödüllendirileceği bir çalışma yapmak istiyoruz. Turizmden politikaya, iş adamından yerel yöneticilere kadar birçok alanda başarılı işlere imza atanların ödüllendirileceği bir gece olacak. Ön jüri ve seçici jüri olmak üzere iki elemeden sonra en iyiler belirlendi” diye konuştu.
 
Ödüller özel tasarlandı
Geleneksel hale gelecek olan ödül töreni için ödülümüz özel olarak belirlendi diyen Mazi, “Bu organizasyonun yapılmasında bizim yanımızda olan Toprak İnşaat, Helvacığlu Mermer, NGAfyon Hotel ve Av. Emre Çınar’a teşekkür ediyoruz. Onların destekleri sayesinde Afyon ulusal yarışma tadında bir organizasyon olacak. Ödüller bizim için özel olarak tasarlandı ve sadece bize ait olacak” dedi.
 
Gala NGAfyon’da
6 aylık bir çalışmanın sonunda Cumartesi günü yapılacak olan gecede 35 dalda ödül sahibini bulacak. NGAfyon’da yapılacak olan tören kırmızı halı ve kokteyl ile saat 19.00’da başlayacak diyen Ömer Mazi, “Ödül töreni saatler 20.00’ı gösterdiğinde başlayacak. Ödül alacak olanları ve dostlarımızı bu güzel gecede ağırlamaktan onur duyarız” diye konuştu.   
 
Editör: Haber Merkezi