Cafelife Dergisinin Tanıtımı Yapıldı.
 İlimizde yayınlanan yerel gazetelerin birinde köşe yazarlığı yapan ve yeni yayınlanacak olan Cafelife dergisinin Genel Yayın Yönetmeni olan Ömer Mazi, marka şehir Afyonkarahisar’ın tanıtılmasına katkıda bulunmak amacıyla çıkardığı Cafelife Dergisi’ni Valimiz Hakan Yusuf Güner ve diğer protokol üyelerinin katıldığı programda tanıttı.
İlimizde Yeşilyol’da yeni faaliyete giren Alya Pastanesinde yapılan tanıtım programına Valimiz Hakan Yusuf Güner’in yanı sıra MHP İl Başkanı Aziz Aslan, CHP Merkez İlçe Başkanı Kemal Demirkırkan, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı M.Emin Güzbey, gazeteciler, yazarlar katıldı.
Cafelife Dergisi tanıtımı kapsamında Valimiz Hakan Yusuf Güner’e aylık çıkacak olan Cafelife Dergisi takdim edilirken Derginin Genel Yayın Yönetmeni olan Ömer Mazi tarafından bilgiler aktarıldı.
Afyonkarahisar’ın tanıtılmasına katkı sağlayacak bu tür eserlerin artması gerektiğini vurgulayan Valimiz Hakan Yusuf Güner, Cafelife Dergisini başarılı bulduğunu, bu ve bunun gibi kaynakların artması için Valilik olarak her türlü desteği vereceğini belirtti.
Başarılı çalışmalarından dolayı Derginin Genel Yayın Yönetmeni Mazi’yi tebrik eden Valimiz Hakan Yusuf Güner, Cafelife Dergisinin ilimiz için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.
Editör: Haber Merkezi