Bugün bizi yakan terör yarın Destekleyenleri de yakacaktır
 
ESOB Başkanı Abdülkadir Konak, Beşiktaş’taki terör saldırısını lanetledi
 
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdülkadir Konak, 30 polis ve 8 sivil vatandaşımızın şehit düştüğü terör saldırısını lanetledi.  Türkiye’nin ne zaman ileriye dönük hamle yapsa, kendi varlığını ortaya koysa, Türkiye’nin önüne terör örgütleri çıkarıldı diyen Başkan Konak, “Terör örgütlerinin tümü maşadır. Onları kimlerin kullandığı da ortadadır. Bugün bizi yakan terör, yarın bir gün teröre destek verenleri de yakacaktır. Ama şunun bilinmesinde yarar var. Türk insanı birlik ve beraberliği ile her şeyin üstesinden gelecek  güçtedir” dedi.
ESOB Başkanı Konak, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
Hiçbir zaman terör örgütleri saldırıları ile ülkemizin kararlı  ve sonuç alıcı mücadelesini olumsuz yönde etkilemeyecektir. Terör, terör örgütleri, teröristler ve bunların arkasındaki destekçileriyle Türkiye’nin mücadelesi terör bitinceye kadar devam edecektir. Güvenlik güçlerimizin terörle mücadelesini hiçbir terör örgütü ve destekçileri sekteye uğratamaz.
Afyon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Biriliği Başkanı Abdülkadir Konak, saldırıda şehit olanlara Allah’tan rahmet ve yaralananlara acil şifa diledi.
 
Editör: Haber Merkezi