Bölgenin yıldızı Kolaylı
 
Afyonkarahisar'da köklü bir şirket haline gelen Kolaylı Şirketler Grubu yenilikleriyle bölgenin ekonomi yıldızı haline gelmeye başladı.
 
Afyonkarahisar ekonomisinin can damarı haline gelen ve yıllardır istihdama sunduğu katkıyla göz dolduran Kolaylı Şirketler Grubu, termal başkenti olma özelliğine sahip Afyonkarahisar'da yaptığı yatırım ve hizmetlerle Türkiye'nin görünen şık yüzü oldu. Kolaylı Şirketler Grubu, ülkenin kavşak noktasında yer alan Afyonkarahisar'da yaklaşık 40 yıldır kaliteli hizmet anlayışıyla ilimizden geçen müşterilerine ilimizle ilgili ilk intibayı en güzel şekilde vermenin gurunu yaşıyor.
AFYON'UN GÖRÜNEN YÜZÜ
Afyonkarahisar'da kurulduğu günden bugüne kaliteli hizmet anlayışından ödün vermeyen Kolaylı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kolaylı, Afyonkarahisar'ı Türkiye'ye tanıtmanın gurunu yaşadıklarını söyledi. Kolaylı isminin kolay kazanılmadığını kaydeden Ahmet Kolaylı, "Biz saygın ve kaliteli işler yapan, güzel işler çıkaran, önemli yatırımlar yapan bir şirket haline işimizi, ciddi yaparak geldik. Bizim için kalite ve saygınlık herşeyin üstündedir. Afyonkarahisar ekonomisine de ciddi katkılar sunduğumuzu düşünüyorum. Öte yandan Afyıonkarahisarlı vatandaşlarımıza da gücümüzün yettiği ölçüde sunduğumuz istihdam ile de ilimizin işsizliği problemine de katkı verdiğimiz ortadadır. Afyonkarahisar Türkiye'de bildiğim kadarıyla en az işsizlik sorunu olan illerden birisi" diye konuştu.
YATIRIMLAR 2017'DE DE SÜRECEK
Ahmet Kolaylı şunları söyledi: 2016 yılında büğnyemizde bulunan market ve restoranların yenilenmesi gerçekleştirildi. Görsel değişiklikle göze hitap ederken, geniş ürün çeşitliliği ile de damaklara hitap etmeyi başardık. Türkiye'nin dört bir yanındaki farklı lezzetleri bünyemizde barındırmış olmaktan  ve Afyonkarahisarlı hemşerilerimizle buluştturmaktan mutluluk duyuyoruz. Öte yandan 2017 yılında da ciddi yatırımlar planlıyoruz. Bünyemizde bulunan Orhan Köfte, Yavuz İskenderoğlu, Cafe de Graff, market, benzin istasyonu ve Çatı Restoranıyla hemşerilerimize kaliteli hizmet vermenin gurunu yaşıyoruz."
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi