“BLC farklı bir konseptle hizmet veriyor”
 
Gün FM’de yayınlanan Gündem programına ilimizde yeni hizmet vermeye başlayan BLC Liderlik Okulu Müdürü Gazi Aydın konuk olarak katıldı.
Aydın, çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.
“Okulumuzda farklı bir eğitim modeli benimsedik”
Afyon halkı için üst düzey bir konseptle hizmet verdiklerini kaydeden BLC Liderlik Okulu Müdürü Gazi Aydın, “Okulumuzda farklı bir eğitim modeli benimsedik. Çocuklar için yetenek ve zekâ eğitimleri, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, öğrenci koçluğu ile dil eğitimi veriyoruz. Ayrıca üstün zekâlı ve hiperaktif çocuklarımız için de özel eğitimlerimiz mevcut. Yetişkinler için de yüzde 100 öğrenme garantili İngilizce eğitimi vermekteyiz. YDS gibi dil sınavları için de öğrenci kabul ediyoruz. Günümüzde pek çok kimse İngilizce anlayabildiğini ancak konuşamadığını söylüyor. Bunu aşmak için sık sık pratik yapmak önemlidir. Bizler de bu pratik ortamını sağlıyoruz” diye bilgi verdi.
“Dünyanın en az okuyan ülkelerinden biriyiz”
Ülkemizde insanlara okuma alışkanlığı kazandırılmadığını kaydeden Aydın, “Maalesef dünyanın en az okuyan ülkelerinden biriyiz. Bu alışkanlığı çocuklarımıza kazandırabilmeliyiz. Biz merkezimize gelen çocuklarımıza hem okuma alışkanlığını kazandırmaya çalışıyor, hem de onların ilgi alanlarını keşfediyoruz” dedi.
BLC’de verilen eğitimlerin tüm detaylarıyla konuşulduğu yayın yaklaşık bir saat sürdü.
 
Editör: Haber Merkezi