BİZDEN SÖYLEMESİ!
..
Bu hatırlatmayı kim üzerine alırsa…
FETÖ silahlı terör örgütünün elebaşından son örgüt mensubuna kadar temizlenmesi için Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan başta olmak üzere, Başbakan Yıldırım’la birlikte polis ve adliye mensupları canla başla mücadele ediyor.
Ülke genelinde kamu mensupları dışında, binlerce kişiyi istihdam eden birçok holding patron ve yöneticileri gözaltına alındı, alınmaya devam ediyor. Şirketlerine kayyumlar atanıyor..
Ortaya çıkan gerçeğe göre Afyonkarahisar FETÖ’cülerin önemli merkezlerinden biri. Ki, bugüne kadar bine yakın kamu görevlisi açığa alındı, tutuklamalar oldu ve devam edeceği anlaşılıyor.
Ancak…
Kamuoyundaki yaygın görüş; FETÖ’nün finansörlerinin, yardım ve yataklık eden üst kadronun ortalıkta gerine-gerine gezindiği yolunda…
Halk, FETÖ’cü bilinen para babalarının, ağaların, abilerin birileri tarafından kollandığı, kayrıldığı endişesini taşıyor ve FETÖ örgütünün bu yöntemle bitirilemeyeceğini tartışıyor.
Mesela:
FETÖ terör örgütü davasında yargılanan birinin, hala daha göreve devam etmesi  bu tartışmaların haklılığını gösteriyor..
Bu şahıs neden bu kadar kollanıyor?
Kamuoyunun bildiği ve çok dikkat çeken aktiviteler niçin bu şahsın yerinde  yapılıyor?
FETÖ davasında yargılanmasına rağmen bu şahsa ve efradına, neden referans olunuyor?
Hayatta hiçbir olay gizli kalmıyor. Er veya geç bilinmeyen gerçekler ortaya çıkıyor.  Bu konunun muhatapları da, ortaya çıkacaktır.
Belki yarın, belki yarından da yakın..
********* 
Afyon’da market açan ve piyasaya, cemaat mensuplarına 8 milyon takan Abdullah D., Hasan D.. kardeşlerle bunların piyasadan topladığı paraları tefeyle çalıştırdığı iddia edilen İ.Y. isimli tefecinin kokusu iyice yayılmış..
Son yılların Japon hızıyla zenginleşeni o küçük adamın, cemaatin gizli kasası olduğu da iddia ediliyor..
*********  
Dün belirttiğimiz gibi, iktidar partisine yakın görünmek için her türlü kılığa giren Murat Ç.’nin, FETÖ’nün hızlı finansörlerinden biri olduğu ısrarla iddia ediliyor.
Mermerci Kerim Ö.’ün, FETÖ’nün en büyük finansörü Katırcı Ali ile birlikte Afrika’da ortak depolarının bulunduğu söyleniyor..
***********  
Son yıllarda yıldızı parlayan biri var ki…
Pensilvanya’ya gidip FETÖ’nün önüne sürünerek girip el etek öpen kıçı meşinli…
Her pislikte senin parmağın olduğu söyleniyor kıçı meşinli…
Bilinen hızlı FETÖ’cüleri aklamak için; senin de, çaba gösterdiğin ifade ediliyor kıçı meşinli..
Pensilvanya’ya giden sen değil miydin, önce kendini akla kıçı meşinli..
************* 
Gazeteciler derneği başkanı Mehmet Abdi efendinin, derneği genel kurula götüreceği ve yeni yönetimde görev almayacağı söylendi..
Abdi Efendi, FETÖ’cü olduğu iddia edilen Ahmet Akosmanoğlu’nun aday olması için direniyormuş..
“Bi FETÖ mensubu gidecek bi FETÖ mensubu gelecek” diye iddia ediliyor..
Ahmet efendi, Abdi efendiden daha mı, temiz?
Gazetesini 180 bin liraya satıp fatura kesmeyen 30 bin lira civarındaki KDV’yi kaçıran ne kadar temizse Ahmet efendi de, o kadar temiz…
Abdi efendi, dernek senin oyuncağın, maşan olmaz, olamaz, sen kimsin yav..
Git mermerci ağanın yanına, öp elini tut peşkirini…