BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DAİM OLSUN
 
AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel’i ziyaretinde Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ile bir araya geldi.
 
İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel’i İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret eden İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, ziyaret esnasında Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz ile de bir araya gelerek fikir alış verişinde bulundular. İl Genel Meclis Başkanı Sel ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, devlet ve millet söz konusu olduğunda birlik ve beraberliğin her zaman önem planda yer alacağını ifade etti. Sel, “Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.
 
MESELE VATAN VE BAYRAKTIR
 “Vatan, bayrak ve ezan için her zaman bir ve beraberiz” diyen İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, ‘Anayasa değişikliği Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin’ parti meselesi olmadığına dikkat çekti. Tıkanan sistemin 16 Nisan’da açılacağına vurgu yapan Yurdunuseven, “Mesele parti meselesi değil. Mesele vatan, bayrak ve ezandır. Bu duygu ve düşünce içerisinde MHP’li kardeşlerimizle her zaman bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bizim tek bir amacımız vardır. Daha öncede ifade ettiğimiz gibi vatan ve bayraktır” dedi.
 
ÖNEMLİ OLAN VATANIMIZ İÇİN BİR ARADA OLMAKTIR
Devletin ve milletin her zaman baş tacı olduğunu ifade eden MHP İl Başkanı Mehmet Karagöz, şöyle konuştu; “Önemli olan bizlerin devletimiz ve milletimiz için bir arada olmaktır. AK Parti İl Başkanımızın sözlerine katılıyorum. Bu bir parti meselesi değil. Vatan ve millet meselesidir. Bu nedenle bir ve beraber olmaya devam edeceğiz. Devletimiz için bu gün, yarın veya daha sonrası gün ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha ifade ediyorum.” Yapılan konuşmaların ardından ziyaret sona erdi. Ziyarete İl Başkanı Av. İbrahim Yurdunuseven, İl Başkan Yardımcıları Ahmet Yeşilırmak, Hüseyin Tutumlu, Mustafa Ötken, Hüseyin Uluçay, Ziya Coşkun Karadeniz ve Süleyman Karakuş katıldı. Ziyarette AK Parti ve MHP İl Genel Meclis üyeleri de hazır bulundu. 
 
Editör: Haber Merkezi