BİR VEDA DAHA

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği’ndeki hizmetine 30 Mart 2015 tarihinde Genel Sekreter olarak başlayan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Dr. Fikret BAŞKAN, hizmeti süresince layıkıyla yerine getirdiği görevi, 08.12.2016 tarihinde Biyokimya Uzmanı Dr. Murat ÇAĞLAYAN’a devretti.
Bakanlığımızın sunduğu imkanları en iyi şekilde değerlendirerek sağlık alanında ilimize bir çok ilki kazandıran Op.Dr BAŞKAN, birliğimize bağlı sağlık tesislerini yakından takip ederek  , hastanelerimize bir çok özellikli birim kazandırıp, sağlıkta kaliteli hizmet sunumunu üst seviyelere taşımıştır. Bu çerçevede belirlediği hedeflerine ulaşarak memnuniyeti daha da arttırmıştır. Başarılarının yanı sıra hekimlik mesleğini de ihmal etmeyip ilimizde çeşitli başarılı operasyonlara imza atan Op.Dr BAŞKAN veda konuşmasında, ‘ Başarı daha önce de söylediğim gibi puzzle gibidir. Bu bağlamda ekip ruhunu benimseyerek, özveriyle hep birlikte çalışarak acı tatlı bir çok şey paylaştık. İnanıyorum ki aynı gayret ve azimle Dr. Murat beyinde yanında destek olacaksınız. Hepinize başarılarınızın daim olmasını dilerim’ dedi.
Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Murat ÇAĞLAYAN ve tüm personel Op.Dr. Fikret BAŞKAN ile vedalaştılar ve yeni görevine uğurladılar.
 
Editör: Haber Merkezi