BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN YANINIZDAYIZ

          Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban, Mecidiye ve Kasımpaşa mahallelerinin yaşlılarıyla bir araya geldi.    
            Kasımpaşa ve Mecidiye Mahallesi’nde ikamet eden yaşlılarla birlikte olan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban ‘YAŞLILARIMIZ BAŞIMIZIN TACI’ diye konuştu…
                Atlı Spor Kulübü'nde düzenlenen programda, yaşlılarımızla yakından ilgilenen Emine Çoban, onlarla birlikte olmaktan çok büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek yaşlılarımızı sadece Dünya Yaşlılar Günü'nde ya da Yaşlılar Haftası'nda değil her zaman hatırladıklarını ve yanlarında olmaya çalıştıklarını söyledi. Afyonkarahisar Belediyesi  Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’nün organize ettiği program öncesi, yaşlılarımızı Atlı Spor Kulübü'nün kapısında karşılayan Emine Çoban, yemek öncesi de tek tek masaları dolaşarak her biriyle özel olarak ilgilendi. Mahalle Muhtarları’nın da katıldığı organizasyonda muhtarlar, programın tertip edilmesinde emeği geçen başta Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, eşi Emine Çoban ve Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiler.
 
               Toplu olarak yenilen yemeğin ardından bir süre at çiftliğini gezen yaşlılar unutulmaz bir gün yaşadı. Atlı Spor Kulübü'nün doğayla iç içe, temiz ve ferah ortamında keyif ve neşe içinde unutamayacakları bir geçiren yaşlılar, kendileri için bu programı hazırlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın eşi Emine Çoban'a teşekkür ettiler. Emine Çoban, Kur'an-ı Kerim tilavetiyle sona eren program sonunda, özel konuklarına çeşitli hediyeler takdim etti.
 
Editör: Haber Merkezi