BİLGİ EVLERİ TURNUVASINDA ŞAMPİYON İBRAHİM ÖZKUL BİLGİ EVİ OLDU

         Afyonkarahisar Belediyesi tarafından  Bilgi Evleri arasında düzenlenen Masa Tenisi turnuvası sona erdi. Heyecanlı maçları sonunda dereceye giren öğrenciler kupalarını aldı.

            Necip Fazıl Kısakürek Bilgi Evi'nde düzenlenen turnuvada, Bilgi Evlerinde eğitim gören 7 erkek ve 6 bayan takımı mücadele etti. İki gün süren turnuvanın final etabı büyük çekişmeye sahne oldu. Bayanlarda Türkiye Diyanet Bilgi Evi ile İbrahim Özkul Bilgi Evi'nin karşı karşıya geldiği final maçını, İbrahim Özkul Bilgi Evi kazandı.

            Erkeklerde ise Sami Çiftçi Bilgi Evi ile İbrahim Özkul Bilgi Evi finalde karşılaştı. Bayanlarda olduğu gibi erkeklerde de final maçını başarıyla geçen İbrahim Özkul Bilgi Evi, çifte kupa sevinci yaşadı. Turnuvada bayanlarda üçüncülüğü Harbiş Bilgi Evi alırken, erkeklerde ise Türkiye Diyanet Vakfı üçüncü oldu.

            Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne bağlı  Spor Birimi tarafından düzenlenen turnuvada öğrenciler, kendi aralarında yaptıkları maçlarda hem spor yapma hem de eğlenme fırsatı buldu. Bilgi Evleri arasında yapılan turnuvaların diğer spor dallarında da devam edeceği bildirildi

Editör: Haber Merkezi