BİLAL ERDOĞAN'DAN BAŞKAN ÇOBAN'A ZİYARET
 
                Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan beraberindeki heyetle birlikte Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı ziyaret etti.
 
                Vali Aziz Yıldırım'ın da katıldığı ziyarette, Afyonkarahisar'a en son üç yıl önce geldiğini belirten Bilal Erdoğan, üç yıl öncesinden bugüne Afyonkarahisar'ın özellikle şehircilik alanında ilerleme kaydettiği yönünde bir gözlemi olduğunu söyledi.
 
                "AFYONKARAHİSAR ÇOK GÜZEL BİR ŞEHİR"
 
                Şehirde, eski konakları da kapsayan bir gezi turu yaptığını kaydeden Erdoğan, "Burada gerçekten muazzam bir sokak sağlıklaştırma çalışması yapılmış. Eski konaklar ve tarihi yapılar çok güzel restore edilmiş. Bunların devam etmesini diliyorum. Şehircilik açısından değer taşıyan yerleri bir yandan restore ederken, diğer yandan olmaması gereken binaları da başka yerlere taşımak gerekir diye düşünüyorum" dedi.
 
                Afyonkarahisar'ın kalesiyle tarihi dokusuyla çok güzel bir şehir olduğunu dile getiren Bilal Erdoğan, Afyonkarahisar Belediyesi'nin de kentin gelişimi adına çok önemli yatırımlar yaptığını belirterek, "Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'a bütün hizmetleri için teşekkür ediyor ve başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.
 
 
Editör: Haber Merkezi